Gigabyte RX 5700 XT alınır mı?

Hepsiburada'da bulamadım ama Sinerji'de 3.600 TL'ye satılıyor.

Sorun yaşayan kullanıcı sayısı çok fazla. Riske girerim derseniz alabilirsiniz. Ama ben pek önermem.

Anladım hocam özellikleri bayağı güzel gelmişti ama AMD grubu sorunlu anlaşılan.
Monitörümde FreeSync özelliği olduğu için bu kartı düşünmüştüm ama şu anda kullandığım kart GeForce GT 630 sanırım o özelliğin fazla bir etkisi yok.

RX 5700 XT 2070S ile benzer performans veriyor güncel oyunlarda. Hatta yer yer geçtiği de olabiliyor. Eğer RTX ile işiniz yoksa NVIDIA almayın çünkü bütçe de kısıtlı belli ki. O sebeple performans sizin için daha önemli olmalı bence. Şu bir gerçek ki AMD tarafında sorunlar var. Çoğu yazılımsal. Ama gerçekten bu sorunlar bayağı azaldı. En fazla arada bir siyah ekran alırsınız. O da iki saniyelik iş, fişi çıkar tak. Ama yok ben uğraşamam derseniz NVIDIA tarafına bakın. Bu arada attığınız model gayet iyi ısınma sorunu falan yok. O fiyata bulduysanız almanızı öneririm.
Lütfen her ekran kartı konusunu NVIDIA vs AMD'ye çevirmeyin. Bir de lütfen ne sorunu olduğunu bilmiyorsanız kartların sorunlu bu yazmayın.
Yazıyorsanız da sorununu da belirtin ki konu sahibi de anlasın. Direkt sorunlu deyince patlıyor gibi anlaşılıyor :D.

Hocam durum şu ki işlemci i5 9600K anakartta ASUS TUF Z390 kafam bayağı karıştı 2060 ile RX5700 arasında kaldım 2060'ın yüksek modelleri de bayağı pahalı sanırım RX 5700 olabilir son çare.

Son düzenleme:
Hocam durum şu ki işlemci 9600K anakartta ASUS TUF Z390 kafam bayağı karıştı 2060 ile RX5700 arasında kaldım 2060'ın yüksek modelleri de bayağı pahalı sanırım RX 5700 olabilir son çare.

2060S'in 3600 TL'ye sadece giriş seviye kartları bulunuyor. 5700 XT'nin ise attığınız modeli mesela gayet kaliteli ısınmıyor.

Araştırdım hocam onu da AMD'nin ilk çıkan RX5700 vs serilerinin yazılımsal hataları varmış ama güncellemeyle giderildiği söyleniyor inşallah sorun yaşamayız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı