Gigabyte RX 5700 XT alınır mı?

Kendim ASUS TUF RX 5700 XT kullanıyorum Coil Whine problemi yaşıyorum kulaklık takınca hissetmiyorum zaten onu onun dışında bir sorun gözlemlemedim.
Bu kart EVO modeli dışında sorunlu bir kart, bellek sıcaklıkları çok yükseliyor. O kartı önermeyin, lütfen.
Hocam 9 senedir Gigabyte GT630 ekran kartı kullanıyorum donanım olarak daha tık demedi ama yetmediği için sistem topladım olursa inşallah Gigabyte RX5700 serisini düşünüyorum.
Gigabyte'ın kartları güzel, alabilirsiniz.

Fiyat arttırabilirisen tavsiyem saphhire Nitro + serisi en iyilerden ama Gigabyte'ın da sorun çıkartacağını düşünmüyorum.

Saphhire nasıl bir kart bilmiyorum ama Gigabyte olabilir hocam.
RX 5700 XT hem daha güçlü hem daha uygun fiyatlı eğer fanboy değilse seçim RX 5700 XT tarafından olmalı (bence)

Yani hocam GDDR6 256Bit 8 GB kanadı bir kart AMD'de 3500TL iken NVIDIA GeForce kanadında neredeyse 4500 5000TL oda bütçeyi aşıyor.

@Prodigybiri evet, daha güçlü ve uygun fiyatlı ancak sorun yaşayan kullanıcı sayısı da göz ardı edilemez. RX 5700/XT serisi kumardan başka bir şey değil. Kazanırsan sağlam kazanıyorsun.

Tabi ki hocam tüm olasılıkları da göz önünde bulundurmak gerekli ama kart Gigabyte olduğu için donanım olarak sorun yaşayacağımı sanmıyorum yazılımsal duruma gelince oradan pek emin değilim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı