Gigabyte RX 5700 XT Gaming OC alınır mı?

Makaleler
3
Yer
Antalya/Turkey
Herkese merhabalar, yakın zamanda toplayacağım bir sistemde RX 5700 XT kartını kullanmayı düşünüyorum. Başlıkta yazan aşağıda da linkini bıraktığım bu model hoşuma gitti, 3600XT ile almayı düşünüyorum uzun ömürlü olur mu bana bir sıkıntı çıkarır mı ve fiyatının diğer modellere göre ucuz olması dikkatimi çekti, fiyatı neden bu kadar ucuz özellikle bilgisi olan ve kullanan arkadaşlar yorum yaparsa çok sevinirim.

Herkese merhabalar, yakın zamanda toplayacağım bir sistemde RX 5700 XT kartını kullanmayı düşünüyorum. Başlıkta yazan aşağıda da linkini bıraktığım bu model hoşuma gitti, 3600XT ile almayı düşünüyorum uzun ömürlü olur mu bana bir sıkıntı çıkarır mı ve fiyatının diğer modellere göre ucuz olması dikkatimi çekti, fiyatı neden bu kadar ucuz özellikle bilgisi olan ve kullanan arkadaşlar yorum yaparsa çok sevinirim.

Bu kart için GigaFail esprisi yapılıyor. Genel olarakta Gigabyte biraz sıkıntılı olabiliyor o yüzden Sapphire veya MSI yönelmeniz daha iyi olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı