Neden hocamKatılmıyorum.
Neden hocamKatılmıyorum.
Evt amazon.us dan alicamAmazon'da Windforce diye belirtilmiş. Buradan aliyor herhalde.
Başka hangi kartlar var? Ona göre söyleyelim isterseniz. Sadece bu kart ise alınır. Başkalarıda varsa göz atmaya değer diye düşünüyorum.Evet bu
GIGABYTE RX 7900 GRE GAMING OC![]() | 1681 MHz | 2391 MHz | 2250 MHz | 302 mm/11.9 inches, Triple-slot |
Sapphire PULSE RX 7900 GRE![]() | 1358 MHz | 2293 MHz | 2250 MHz | 313 mm/12.3 inches, Triple-slot |
Hocam alttakini görünce farklı model sandım.Amazon'da Windforce diye belirtilmiş. Buradan aliyor herhalde.
WINDFORCE
Gigabyte'ın giriş ve orta segmenti pek iyi olmamasına karşın marka değeri var diye çok pahalıya satıyorlar.Neden hocam
Isı anlamında demiştim.Hocam gigabyte'ın artırılmış frekansları sapphireden daha yüksek
Alınabilir Türkiye'den bakılınca
Katılıyorum. Fiyatı epey bir ucuzmuş.Alınabilir Türkiye'den bakılınca
O kadar fiyat farkına değmez. Gigabyte olanı gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.Aslinda RX 7900 GRE aralarinda en ucuz Gigabyte geliyor bana, Sapphire Nitro+ modeli arasinda 50-60$ fark var, sadesinde ise 30$
7900GRE yerine 4070 alınır.
Alt model alırsan var.7900GRE de deısınma sorunu var dıyolardı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.