Gigabyte vs PNY SSD

MeReKGs67

Megapat
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
İki SSD arasında kaldım. PNY'de ısı sensörü yokmuş galiba bir de PNY SSD ile ilgili çok fazla teknik bilgi yazılmamış satış sitelerinde mesela Gigabyte ile ilgili.
TRIM ve S.M.A.R.T destekli falan yazılmış daha bir sürü detay verilmiş ama PNY ile ilgili pek bilgi yok yardımcı olur musunuz?

Screenshot_23.png

Bu PNY'nin alttaki Gigabyte.

Screenshot_24.png

Bu kırmızı kutucuk içine aldıklarım ne anlama geliyor zahmet olmazsa detaylı bir şekilde açıklar mısınız?

Ürünün kaç TB yazmaya kadar garanti sunduğu. PNY için olanda SSD yazılımı da işaretlenmiş.

İkisi de aynı sayılır. Ucuz olan alınmalı.

100 TBW diyor yani 100 TB mı garanti sunduğu yazma? Bu SSD toolbox S.M.A.R.T gibi bir şey mi hani Technopat'ın videosunda SSD'nin sağlığını ölçmek için kullanmışlardı, Storage Configurator ne oluyor? 2, 000, 000 hour mtbf ne anlama geliyor?

Çok detay sordum ama inanın bilgim yok hiç kusura bakmayın :)

100 TBW diyor yani 100 TB mı garanti sunduğu yazma?
Evet. Fiyatına göre normal bir değer.

Bu SSD toolbox S.M.A.R.T gibi bir şey mi?
SSD'ye yazılan veriyi, toplam çalıştığı zamanı ve benzeri verileri görmenizi sağlayan, Firmware güncellemenize olanak sunan bir yazılım.

Storage Configurator ne oluyor? 2, 000, 000 Hour MTBF ne anlama geliyor?
@BerkayZ87

PNY almaya karar verdim arkadaşlar birçok kişinin tavsiyesi üzerine yorumlarınız için teşekkürler :) pek fark etmez dediler zaten :)

Dostum sana tavsiyem N11 üzerinden yeni hesap açıp yeni kullanıcı kuponu ile 347 TL olan PNY SSD'yi 272TL'ye alman. Ayrıca Nays kullanıyorsan %10 cashback ile 27TL de iade ederek 245 TL'ye almış oluyorsun. N11 satıcısı da İncehesap.

Dostum sana tavsiyem N11 üzerinden yeni hesap açıp yeni kullanıcı kuponu ile 347 TL olan PNY SSD'yi 272TL'ye alman. Ayrıca Nays kullanıyorsan %10 cashback ile 27TL de iade ederek 245 TL'ye almış oluyorsun. N11 satıcısı da İncehesap.

Ooo çok iyi deneyeceğim bunu aynı adrese daha önce başka bir şey aldıysam başka hesaptan yine de kabul ediyor mu acaba?

Bu Nays ne oluyor ya birkaç kere daha duymuştum adını bir bakayım :D

Ooo çok iyi deneyeceğim bunu aynı adrese daha önce başka bir şey aldıysam başka hesaptan yine de kabul ediyor mu acaba?

Bu Nays ne oluyor ya birkaç kere daha duymuştum adını bir bakayım :D

Evet kabul ediyor ben aynı şekilde dün sipariş geçtim. Kargoya verildi bile. Hayırlı olsun şimdiden.

Evet kabul ediyor ben aynı şekilde dün sipariş geçtim. Kargoya verildi bile. Hayırlı olsun şimdiden.
E bu taktik sınırsız bir şekilde kullanılabilir o zaman? :D

bu yöntemi her alışverişte kullanıyorsundur o zaman :D Bir şey daha merak ettim taksitli alışverişlerde kupon kullanılıyor mu bir bilginiz var mı?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı