Gigabyte Z370 Ultra Gaming Windows 7 Kurulum Sorunu

chkjjzz

Hectopat
Katılım
15 Şubat 2018
Mesajlar
27
İyi forumlar arkadaşlar. Windows 10 kullanıcısıyım fakat özel bir durumdan dolayı Windows 7 kurmam gerekiyor. Fakat ne yaptıysam başarılı olamadım. Anakartımın sitesinden Windows 7 kurulum yardımcısı ile denememe rağmen sonuç alamadım. Partition kısmını görmüyordu. Ardından UEFI Windows 7 kurmaya çalıştım. Kurulum sağlıklı bir şekilde bitti. Bu sefer de ilk açılış ekranında sürekli mavi ekran ile karşılaştım. Ekran çok çabuk geçtiği için hatanın ne olduğunu bilmiyorum. Lütfen 7 kullanma yada ona benzer yorumlar yapma zahmetinde bulunmayın. Sorununun çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa minnettar kalırım. Sistemim;

  • Z370 Ultra Gaming
  • 8600K İşlemci
  • 16 GB RAM
  • 120 GB SSD
  • GTX 1080 Ekran kartı
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Güncel bir sistem kullandığınız için sürücü uyuşmazlık sorunu yaşıyorsunuz çok büyük ihtimalle.
Mecburen Windows 10 kullanmak zorundasınız.
 
Ben o mavi ekran veren işletim sistemini sıfırladım.. Başka denemelerde bulunduğum için. Şu an ne yapmalıyım onuda bilmiyorum. Gigabyte ile iletişime nasıl geçebilirim bilginiz var mı ?
 
Windows 10'un içinde Windows 7 çalıştırmanın bir yöntemi var mı? Hani macOS'ta Windows çalıştırılıyor ondan sordum. Eğer varsa sorunun üstesinde bu şekilde gelebilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı