Merhaba, gelen taleplere göre proje ekibimiz değerlendirme yapıyor.Başvurdum. Gerçekten işe yarıyor mu? Mahallede benden başka başvuran büyük ihtimalle olmayacaktır. Gene de gelir mi bir ihtimal?
Eki Görüntüle 1463816
Merhaba, gelen taleplere göre proje ekibimiz değerlendirme yapıyor.
Değerlendirmesi proje ekibimiz tarafından yapılıyor ama kesin olarak gelir ya da gelmez, süre bilgisi veremiyorum.Onu ben de biliyorum tahminen ne kadar sürüyor? Yoksa başvurup unutmak mı lazım?
Değerlendirmesi proje ekibimiz tarafından yapılıyor ama kesin olarak gelir ya da gelmez, süre bilgisi veremiyorum.
Adresiniz için çalışma başladığında muhakkak haberdar olacaksınızYani reddedilince ya da kabul edilince mesaj geliyor değil mi?
Merhaba, adresinizi talep olarak ilettiyseniz proje ekipleri tarafından değerlendirmeye alınacaktır.İşe yaradığını pek düşünmüyorum. Hiç başvurusuzluktan iyi ama. Ben TurkNet'in Facebook sayfasından ve başvuru sayfasından başvurdum ama bir sonucu olmadı. Sokağınızdan onlarca başvuru yapılmış olsa daha etkili olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.