"GigaFiber, Sadece 3 Ayda Evinizde!" afişi neyi temsil ediyor?

Hala bir dönüş yok. Çocuk sahibi oldu çalışanlar göçüp gideceğiz dünyadan ama işte.

2 haftadan fazla olmuş. Ben yazmasam hiçbir zaman dönüş sağlanmıyor, sağlanmayacak da. Müşteri ilişkisi denen şey sonuca bağlanır. O zaman ben de şirketimin logosunu duvara yapıştırıyım, insanlar derdini anlatsın. Herkesin sorununu dinliyoruz derim.

Yalan kampanyalar, sonuçsuz aşağılayıcı destek kayıtları... usandım artık

Hala bir dönüş sağlanmadı.

2 haftadan fazla olmuş. Ben yazmasam hiçbir zaman dönüş sağlanmıyor, sağlanmayacak da. Müşteri ilişkisi denen şey sonuca bağlanır. O zaman ben de şirketimin logosunu duvara yapıştırıyım, insanlar derdini anlatsın. Herkesin sorununu dinliyoruz derim.

1699715692536.png

1699715697200.png

1699715813258.png

@TurkNet Destek Ayşegül

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 2010717
Eki Görüntüle 2010718
Eki Görüntüle 2010726

@TurkNet Destek Ayşegül
Merhaba, destek kaydınız üzerinden ekibimize bilgi verdim. Hafta içerisinde buradan ya da mesaj üzerinden tekrar yazar mısınız? Kontrol ederek bilgi vereceğim.

küçükçekmece söğütlüçeşme mahallesinde planınız mevcutmu gigafiber bende geçmek istiyorum
Merhaba, planlama sırasında değişiklik olabildiği için bölge bilgisi veremiyorum. GigaFiber İstiyorum — TurkNet sorgulama üzerinden altyapınızı kontrol edebilir ve adresinizde yoksa talebinizi iletebilirsiniz. Adresiniz için çalışma başladığında muhakkak haberdar olacaksınız 😇

Dönüş yok sanırım hala.
Merhaba, kontrol ettim ancak henüz dönüş yapılmamış.

Merhaba, planlama sırasında değişiklik olabildiği için bölge bilgisi veremiyorum. GigaFiber İstiyorum — TurkNet sorgulama üzerinden altyapınızı kontrol edebilir ve adresinizde yoksa talebinizi iletebilirsiniz. Adresiniz için çalışma başladığında muhakkak haberdar olacaksınız 😇

Merhaba, kontrol ettim ancak henüz dönüş yapılmamış.
Hala mı cevap yok acaba, aylardır müşterinin sorusunun bekletilmesi, şirket içi iletişimin bile yapılamaması durumuyla kim ilgileniyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı