Merhaba, sizi anlıyorum ancak bilgi gelmeden tarih iletmem mümkün değil.Hala bir dönüş yok. Çocuk sahibi oldu çalışanlar göçüp gideceğiz dünyadan ama işte.
2 haftadan fazla olmuş. Ben yazmasam hiçbir zaman dönüş sağlanmıyor, sağlanmayacak da. Müşteri ilişkisi denen şey sonuca bağlanır. O zaman ben de şirketimin logosunu duvara yapıştırıyım, insanlar derdini anlatsın. Herkesin sorununu dinliyoruz derim.
Yalan kampanyalar, sonuçsuz aşağılayıcı destek kayıtları... usandım artık
Hala bir dönüş sağlanmadı.
Merhaba, destek kaydınız üzerinden ekibimize bilgi verdim. Hafta içerisinde buradan ya da mesaj üzerinden tekrar yazar mısınız? Kontrol ederek bilgi vereceğim.2 haftadan fazla olmuş. Ben yazmasam hiçbir zaman dönüş sağlanmıyor, sağlanmayacak da. Müşteri ilişkisi denen şey sonuca bağlanır. O zaman ben de şirketimin logosunu duvara yapıştırıyım, insanlar derdini anlatsın. Herkesin sorununu dinliyoruz derim.
Yalan kampanyalar, sonuçsuz aşağılayıcı destek kayıtları... usandım artık
Hala bir dönüş sağlanmadı.
Eki Görüntüle 2010717
Eki Görüntüle 2010718
Eki Görüntüle 2010726
@TurkNet Destek Ayşegül
Dönüş yok sanırım hala.Merhaba, destek kaydınız üzerinden ekibimize bilgi verdim. Hafta içerisinde buradan ya da mesaj üzerinden tekrar yazar mısınız? Kontrol ederek bilgi vereceğim.
Merhaba, planlama sırasında değişiklik olabildiği için bölge bilgisi veremiyorum. GigaFiber İstiyorum — TurkNet sorgulama üzerinden altyapınızı kontrol edebilir ve adresinizde yoksa talebinizi iletebilirsiniz. Adresiniz için çalışma başladığında muhakkak haberdar olacaksınızküçükçekmece söğütlüçeşme mahallesinde planınız mevcutmu gigafiber bende geçmek istiyorum
Merhaba, kontrol ettim ancak henüz dönüş yapılmamış.Dönüş yok sanırım hala.
Hala mı cevap yok acaba, aylardır müşterinin sorusunun bekletilmesi, şirket içi iletişimin bile yapılamaması durumuyla kim ilgileniyor?Merhaba, planlama sırasında değişiklik olabildiği için bölge bilgisi veremiyorum. GigaFiber İstiyorum — TurkNet sorgulama üzerinden altyapınızı kontrol edebilir ve adresinizde yoksa talebinizi iletebilirsiniz. Adresiniz için çalışma başladığında muhakkak haberdar olacaksınız
Merhaba, kontrol ettim ancak henüz dönüş yapılmamış.
Merhaba, yoğunluk olması nedeniyle dönüşlerde gecikme olabiliyor. 68775844 numaralı kaydınızı kontrol ettim ancak dönüş yapılmamış.Hala mı cevap yok acaba, aylardır müşterinin sorusunun bekletilmesi, şirket içi iletişimin bile yapılamaması durumuyla kim ilgileniyor?
Tekrar yazar mısınız o zaman haftalardır bazı mesajlara da aylardır dönüş yapılmamasının açıklaması yok.Merhaba, yoğunluk olması nedeniyle dönüşlerde gecikme olabiliyor. 68775844 numaralı kaydınızı kontrol ettim ancak dönüş yapılmamış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.