Gigaspeed ve Netspeed

iTeee

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba Çukurova (Osmaniye)'de oturuyorum ve malum Comnet hizmetini devre dışı bıraktığı için ISS arayışındayım ve dün Netspeed'e basvurdum ve hiçbir şekilde geri dönüş yapmadılar, ben de Gigaspeed'i değerlendirme aşamasındayım. Sizce Çukurova bölgesinde Gigaspeed mantıklı mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Konum olarak Adana'da bulunan uygun fiyatlı ay Telekom'u kullanabilirsin. Daha düşük ping elde edebileceğin gibi ilerleyen zamanlarda ay Telekom'un giga fiber hizmetinden faydalanabilme imkanın olur.

Gigaspeed'e başvurdum bile hocam iyi mi oldu kötü mü bilmiyorum ama deneyimleyerek göreceğim. Ayrıca Comnet'in internetine göre ping değerlerinde de ne kadar sapma veya fark olur ki, çünkü comnetten memnundum aslında.

Gigaspeed,

Gigaspeed'e başvurdum bile hocam iyi mi oldu kötü mü bilmiyorum ama deneyimleyerek göreceğim. Ayrıca Comnet'in internetine göre ping değerlerinde de ne kadar sapma veya fark olur ki, çünkü comnetten memnundum aslında.

Gigaspeed, tbtnetin alt kuruluşu olan küçük ISS'dir. Kapasitesi düşük ve fiyatının diğer ISS'lere göre ucuz olmasından dolayı müşterileri fazlalığından sorunlar oluşacaktır.

Şu anda Wi-Fi değerlerim bu şekilde.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-12-12-19-13-15-173_org.zwanoo.android.speedtest.png
    Screenshot_2024-12-12-19-13-15-173_org.zwanoo.android.speedtest.png
    89,3 KB · Görüntüleme: 110
Ne kadar ödüyorsunuz acaba? Ve ekstra olarak ne ücretler var? Modem kirası, kurulum ücreti vs. bulunuyor mu?

Var olan aboneliğini iptal ettirmeden direkt geçersen kurulum ücreti yok. Onun haricinde toplam 340 TL olması lazım modem ücreti dahil. Diğer paketleri bilmiyorum internet sitesinden bakabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı