Nizamettin57
Kilopat
Evet dışında kasayı açtığımız power tuşunun altında.HDD led olabilir tam anlamadım kasanın içinde değil demi dışında yanıyor ?
Evet dışında kasayı açtığımız power tuşunun altında.HDD led olabilir tam anlamadım kasanın içinde değil demi dışında yanıyor ?
Tamam HDD işlem yaptığında yanar o sıkıntı yok.Evet dışında kasayı açtığımız power tuşunun altında.
Teşekkür ederim şimdi bios ekranındayım nasıl yapicam rgb anakarta?Tamam HDD işlem yaptığında yanar o sıkıntı yok.Evet dışında kasayı açtığımız power tuşunun altında.
https://i.hizliresim.com/XPObX5.jpgTam hatırlamıyorum menüsünü ama RGB ile başlayan bir seçenek olacak onu bulmanız lazım şuan PC kapatamıyorum kusura bakmayın. En sağ taraftaki menülerin alt sekmesinde.
Gigabyet aours b360m gaming 3 benim anakart bios 'tan yapmam lazım mis.@Nizamettin57 , MSI da gaming app diye bir program var.Windows ortamında anakartın led rengini değiştirebiliyorsun. Anakartın sayfasını bir incele...
Bak BIOS'u ingilizce yap Power, Chipset yada Peripherals kısımlarını bir gez RGB Fusion seçeneğini bul çift tıkla oradan ayarı çıkacak kasanın içine bak oradan renk seç kafana göre.Gigabyet aours b360m gaming 3 benim anakart bios 'tan yapmam lazım mis.
Bunu indirdimde nasıl yapicam usb atıp mi yapicam.RGB Fusion
(Note) Support Intel 300/200/X299 series and AMD AM4/X399 series motherboards (support may vary by model).
(Note) Please install APP Center first before install this utility.
B360M AORUS GAMING 3 (rev. 1.0) | Motherboard - GIGABYTE Global
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.