Gini talent güvenilir mi?

Şu ana kadar sıkıntı yaşamadım. Fakat kalite konusundan ötürü sanırım çok kişi problem yaşıyor. İngilizce iyi ise bence hiçbir sorun olmaz

Merhaba, Discord sunucusuna girmeye çalışıyorum ama iki linkte de sıkıntı yaşadım. Farklı bir kod var mı?

İşten memnun musunuz? Bende başvurdum ve onaylandı Bağ-Kur yapmam gerekiyormuş sözleşmeyi daha onaylamadım ve Bağ-Kur olayı kafamı kurcalıyor (işten 3000 kazanıp 7000 bağkura vermek istemiyorum haliyle)

İşten memnun musunuz? Bende başvurdum ve onaylandı Bağ-Kur yapmam gerekiyormuş sözleşmeyi daha onaylamadım ve Bağ-Kur olayı kafamı kurcalıyor (işten 3000 kazanıp 7000 bağkura vermek istemiyorum haliyle)

Eğer genç girişimci desteğin yoksa veya sgk lı bir işte çalışmıyorsan önermem çünkü görevler çok az sıklıkla geliyor bağkurla birlikte sana pek bir şey kalmaz.

Dün durduk yere bir sebep olmadan hesabımı banladılar. Bugün de hesabımı sildiler. Dönüş yapmıyorlar yazıyorum cevap vermiyorlar. Klasik bir dolandırıcı şirket uzak durun. Herkese 2 3 ay iş yaptırıp sonra ban atıyorlar.

Dün durduk yere bir sebep olmadan hesabımı banladılar. Bugün de hesabımı sildiler. Dönüş yapmıyorlar yazıyorum cevap vermiyorlar. Klasik bir dolandırıcı şirket uzak durun. Herkese 2 3 ay iş yaptırıp sonra ban atıyorlar.
Merhaba, benim de bir anda incorrect password hatası verdi ama banlandığıma dair bir mail gelmedi sizde de incorrect password hatası var mıydı?

Herkese merhaba bu programa ben de başvurdum ve kabul edildim. Sözleşmeyi talep etmek için bugün anketi doldurdum. Ben genç girişimciden yararlanamıyorum ama sigortalı bir işe girme durumum söz konusu. İşe girdikten sonra şirket kurmakla ilgili bir şey yapmam gerekiyor mu sizce? Birisi bu durumda bağkur yatırmıyorsun diye bir yorum yapmış ama bu durum nerede bilgilendirilmiş bulamadım. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı