Gini talent güvenilir mi?

İnanılır gibi değil. Umarım dediğin gibi bot olmayan birinden cevap alabilirsiniz. Benim şu an sayısız devam ettiğim task'lerim var fakat bunlar task başına 50 BR veriyor ve herhangi bir exam değil. İstediğimde çıkıp giriyorum. Sizin durumda bir karışıklık olmalı.
Ben bu maili attıktan sonra cevap vermediler fakat anında durumu düzeltmiş olmalılar ki maili attıktan hemen sonraki task son task'ım oldu. Şu an sbs trainingi alıyorum sınavına giricem yarın.

Şu an sizin yaptığınız tasklar ne kadar süre alıyor da 50BR veriyor? Az değil mi? Sanki az geldi bana. Sbs sınavında bile 250BR verilecek bana task başına, ki o sadece bir sınav. Tabi oradaki tasklar en az 15-20 dakikamı alır, belki daha da fazla.

Discord sunucusu için de link göremedim, galiba paylaşan arkadaşın başı belaya girmiş. Davet edebilecek var mı? Kullanıcı adım Morrison4538

Ben bu maili attıktan sonra cevap vermediler fakat anında durumu düzeltmiş olmalılar ki maili attıktan hemen sonraki task son task'ım oldu. Şu an sbs trainingi alıyorum sınavına giricem yarın.

Şu an sizin yaptığınız tasklar ne kadar süre alıyor da 50BR veriyor? Az değil mi? Sanki az geldi bana. Sbs sınavında bile 250BR verilecek bana task başına, ki o sadece bir sınav. Tabi oradaki tasklar en az 15-20 dakikamı alır, belki daha da fazla.

Discord sunucusu için de link göremedim, galiba paylaşan arkadaşın başı belaya girmiş. Davet edebilecek var mı? Kullanıcı adım Morrison4538
Geç olmuş ama çözülmesine sevindim.
50BRlik task 10 parçadan oluşuyor. her biri 10 saniyemi alıyor. Yani 1-2 dakikada task tamamlanyor. Bence de az fakat sürümden getirisi güzel görünüyor. Umarım artar br miktarı.

Ben de bir Exam'e girdim ama kaldım, ikinci şansın falan var dendi ama ne zamana yenisi geliyor? Bilgin var mı? (arama moto. Geliş. Uzmanı)

Kanka sen hangi sınavdan kaldın? 9br puan veren vital subvital vital- abcd rivealnd seçeneklerini doldurduğun toplu seçenekli görev var ondan mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı