Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 5-6 hafta önce çalışmaya başladım. İlk başlarda sürekli görev geliyordu ve günlük 3 bin puanı rahatlıkla tamamlıyordum. Ancak bir süre sonra görevlerin sayısı aniden azaldı ve neredeyse hiç gelmemeye başladı. Öyle ki dün sadece 1 görev geldi, şaka gibi.
Eğer bu işi ek gelir olarak yapmayı düşünüyorsanız fena bir opsiyon değil, ancak asıl mesainizi verecek kadar tutarlı bir iş yapısı yok. Çünkü siz aylık şu kadar kazanırım diye plan yaparken, size verilen görev sayısı bazen bu hedefin çeyreğine bile denk gelmeyebiliyor.
Görevlerin az gelmesinin birkaç sebebi var: kullanıcı talepleri, sizin yetenek seviyeniz ve genel performansınız gibi faktörler görev miktarını etkileyebilir. Ancak bu sürecin gerçekten tutarlı bir sisteme oturtulduğunu düşünmüyorum. Örneğin, ben başlarda günlük 60-70 görev ve hatta daha fazlasını alıyordum, fakat aynı çalışma stilini sürdürmeme rağmen bir süre sonra görevler aniden kesildi, mail attığınızda ise her maile farklı bir cevap gelebiliyor, diyelim ki yetenek seviyenizi düşük olarak belirlediler ve görev miktarlarınızı azalttılar, sizlerin bunu telafi etmesi adına herhangi bir opsiyon sunmuyorlar, görev sayısı az olduğundan bunu telafi de edemiyorsunuz. Tutarlı değil, dediğim gibi.