Bende benzer bir sorun olmuştu, mükellef olduktan sonra istisna belgesini sistemde görüntüleyemediğim için banka bilgilerimi bildirememiştim, süreç esnasında da ne 189 ne de şehrimdeki vergi daireli yardımcı olabilmişti. Bende en son kendim defterdarlığa gidip dilekçe verdim, sanırım düzeldi. En sağlıklısı vergi dairesiyle iletişime geçmek, veya 189'u arayabilirsin.Arkadaşlar dijital vergi dairesi sitesinde banka hesabını bildirirken beklenmedik bir hata oluştu hatası karşıma çıkıyor. Farklı tarayıcılardan denedim mobilden denedim aynı hata. Başına gelen var mı?
sor agamarkadaşlar en az 1 ay boyunca çalışmış ve ödemesini almış olan varsa bana ulaşabilir mi? sormak istediğim sorular var.
hayır,buradan sorabilirsinÖzelden mesaj atılmıyor mu burada? Geçenlerde birisi bilgi verdiği için kısa süreli ban yemişti diye hatırlıyorum.
İlk olarak BR konusunda net bir gelir söylemek imkansız. Görevler ilk ayda ve ikinci ayda (bazen) çokça gelse de sonradan performansına göre gelmeye başlıyor. Eğer işi doğru yapıyorsan çok daha görev atıyor sistem sana. Ben yanlış yapmadığımı düşünüyorum. Yine de artık görev neredeyse hiç gelmiyor. Gelen de 15 brlik gelip bi tane yapıp bitiyor. Mail atıyorsun, düşük qualityden dolayı diyor. Bir görevde çok emin işaretlediğim cevap yanlış çıkabiliyor. Hiç netlik yok görevlerde.günlük kaç br kazanıyorsun diye soracaktım. ve bu kazandığın br'lar incelemeye ne aralıklarda giriyor? incelemeden olumsuz bir geri dönüş çıktığı oluyor mu.
ben 3k br kazanmışım. ama hiçbiri incelemede değil şuanda. bu incelemenin bir periyodu var mı. bir de görevler kaç br'lık? bana yanlış hatırlamıyorsam 33 brlık görevler geliyor sadece. ilk başta ana sayfada 300 br'lık quiz tarzı görevler vardı. kazandığımı da oradan kazandım zaten.
mesela 33 brlık göreve giriyorum. kitapçıktan ve önceki görevlerden hareketle değerlendirmeler yapıyorum ama sonuç olarak her şey subjektif. yani ekşi sözlükte çok fazla yorum var yarısı olumlu. bana değerlendirmede ekşi sözlükte çok fazla olumsuz yorum var o yüzden 1 kademe düşük verdik diye değerlendirme veriyor. bu yanlış cevaplar benim kalite değerlendirmemi düşürüyor mu onu da bilmiyorum. kullanıcıya ne gibi esneklik sağlanıyor bir fikrin var mı?
ben mühendisim çok kompleks projelerde görevler alıyorum ama şu işte çalıştığım kadar konsantre çalışmıyorum doğrusu. çalıştığınız efor kadar ücret alabiliyor musunuz?
70bin kazananda var bağkur ödeyemeyecek kadar kazananda var. Şuan 9bin kişiye yaklaşmış çalışan sayısı o yüzden görevler az geliyorCevap için teşekkür ederim. Mantıkken herkes en az bağkur ödeyecek kadar kazanabilmeli. Size de başarılar. İlk ay bir geçsin ona göre devam edip etmeyeceğime bakarım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.