Gini talent güvenilir mi?

Dördüncü gün low quality'den görevler gitmişti ve 1 aydır görev gelmiyordu. Şimdi görev gelmiş ama açıklamada iyi yapmazsan banlanacaksın diyor. Bunu yaşayan var mı?

Bence de sürmez hocam, sürmemeli yani ama maalesef bu bir sınav. Başlığı şu: [PQ v2] [TR] page quality exam.

Zaten bu sınav olmasaydı task başına 33br olmazdı diye tahmin ediyorum, çünkü tasklar ortalama 7-8 dakika alıyor. Şu an hala sınavdayım, en az 50 task çözmüşümdür.

Hocam selam, bende de bu sorun var. Saydım tam 44 kez yapmışım bu görevi ve hala vermeye devam ediyor. Desteğe de yazdım 33 brden saatlerce bu görev yapmak mantık dışı diye,
Hello!

We regularly review payment for tasks. It's based on the complexity of the assignments and the conditions for completing them. We'll continue to analyze launches and make adjustments if necessary. We'll let you know by email if anything changes.

As for the pq exam — it is quite long. Please Complete it carefully to get New tasks.

--

Best regards,
Support Team.

Verdikleri cevap bu. Bundan sonra ne yapsam bilemedim.

Ben kabul edilmedim hocam 2 günde bir başvuruyorum kontenjan doldu herhalde.

Genç girişimciye mi kabul edilmediniz yoksa giniye mi?

Son düzenleme:
Hocam selam, bende de bu sorun var. Saydım tam 44 kez yapmışım bu görevi ve hala vermeye devam ediyor. Desteğe de yazdım 33 brden saatlerce bu görev yapmak mantık dışı diye,
Hello!

We regularly review payment for tasks. It's based on the complexity of the assignments and the conditions for completing them. We'll continue to analyze launches and make adjustments if necessary. We'll let you know by email if anything changes.

As for the pq exam — it is quite long. Please Complete it carefully to get New tasks.

--

Best regards,
Support Team.

Verdikleri cevap bu. Bundan sonra ne yapsam bilemedim.

Genç girişimciye mi kabul edilmediniz yoksa giniye mi?
Giniye hocam

ilk test geldi. Video izletiyor soru soruyor. Herşeyi denedim ama doğru cevap çıkmıyor. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı