Gini talent güvenilir mi?

ilk test geldi. Video izletiyor soru soruyor. Herşeyi denedim ama doğru cevap çıkmıyor. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı?
sistem bazen mantıklı işlemiyor. dogru cevap gösterdiğini ilk başta kabul etmiyor sonra 2-3 defa daha yanlış yaparsan kabul ediyor. geçene kadar kombinasyonları dene.

Genç girişimciye 24 Aralıkta başvurdum ancak hala bir geri dönüş alamadım. İnternette 15 gün içerisinde geri dönüş olduğu yazıyor ama 15 günden fazla oldu, alan varsa kaç günde geld?

Arkadaşlar merhaba işi bilen birisi yardımcı olursa çok sevinirim. İşe kabul aldım ve kayıttan sonraki ilk göreve girdim yaklaşık 5 dakikalık video ve 1 saat süre vardı videoyu izledim ve herhangi bir yere geçmek için tıklayacağım bir yer yoktu, bende gönder dedim ve gönderdim. Yanlış mı yaptım yoksa videodan sonra başka bir yere mi tıklamam gerekiyordu da ben mi yapamadım bilmiyorum. 5 dakika video İçin 1 saat fazla geldi eğer öyleyse. Şuan herhangi bir görev vs. gözükmüyor. Nasıl bir yol izlemeliyim. Ve Ya doğrusu bu muydu? Videoyu izledikten sonra gönder dememiz mi gerekiyordu sadece.

Arkadaşlar arama motoru başvurusuna girdim ben de sözleşmeyi henüz onaylamadım birkaç sorum olacaktı sizlere.
Sgklı çalışmasam da genç girişimci desteğine başvurabiliyor muyum yani çalışmakla bi ilgisi var mı?
Sgk tam zamanlı diyor sitede benim sgk ayda 10 14 gun yatıyor 4a şeklinde yine burda bi sıkıntı çıkar mı genç girişmciden faydalanmasam da bağkur çıkmıyor o zaman anladıgım kadarıyla.
Ayrıca en baştan hangi işlemleri uygulamalıyım sözleşme onayladıktan sonra?

Arkadaşlar arama motoru başvurusuna girdim ben de sözleşmeyi henüz onaylamadım birkaç sorum olacaktı sizlere.
Sgklı çalışmasam da genç girişimci desteğine başvurabiliyor muyum yani çalışmakla bi ilgisi var mı?
Sgk tam zamanlı diyor sitede benim sgk ayda 10 14 gun yatıyor 4a şeklinde yine burda bi sıkıntı çıkar mı genç girişmciden faydalanmasam da bağkur çıkmıyor o zaman anladıgım kadarıyla.
Ayrıca en baştan hangi işlemleri uygulamalıyım sözleşme onayladıktan sonra?
29 yaşın altındaysanız genç girişimci çıkıyor. Sözleşme imzaladıktan sonra vergi dairesine istisna belgesi için başvuru yapıcaksınız sonra o belge ile yapı kredi şubesine gidip dijital içerik hesabı açtırıcaksınız. Hesap bildirimini gini talent ve vergi dairesine bildiriceksiniz. Sonra vergi dairesine tekrar dilekçe yazıp genç girişimci desteğine başvurucaksınız sonra vergi dairesi size belge göndericek. Bu belgeyle sgkya şahsen veya cimer üzerinden istek kısmını seçip belgedeki yazıları yazıp gönderebilirsiniz.

29 yaşın altındaysanız genç girişimci çıkıyor. Sözleşme imzaladıktan sonra vergi dairesine istisna belgesi için başvuru yapıcaksınız sonra o belge ile yapı kredi şubesine gidip dijital içerik hesabı açtırıcaksınız. Hesap bildirimini gini talent ve vergi dairesine bildiriceksiniz. Sonra vergi dairesine tekrar dilekçe yazıp genç girişimci desteğine başvurucaksınız sonra vergi dairesi size belge göndericek. Bu belgeyle sgkya şahsen veya cimer üzerinden istek kısmını seçip belgedeki yazıları yazıp gönderebilirsiniz.
gg yi burda harcamak istemedigim icin emekli babamın uzerine yapsam her şeyi sskdan emekli bağkur olayı nasıl olur bilyor musun ? teşekkür ederim bu arada ilgin icin

gg yi burda harcamak istemedigim icin emekli babamın uzerine yapsam her şeyi sskdan emekli bağkur olayı nasıl olur bilyor musun ? teşekkür ederim bu arada ilgin icin
Yine aynı şekilde olur diye düşünüyorum. Vergi dairesinden istisna belgesi aldıktan sonra bağkur başlıyor zaten emekliler bağkur ödemiyor

29 yaşın altındaysanız genç girişimci çıkıyor. Sözleşme imzaladıktan sonra vergi dairesine istisna belgesi için başvuru yapacaksınız sonra o belge ile Yapı Kredi şubesine gidip dijital içerik hesabı açtırıcaksınız. Hesap bildirimini gini talent ve vergi dairesine bildiriceksiniz. Sonra vergi dairesine tekrar dilekçe yazıp genç girişimci desteğine başvurucaksınız sonra vergi dairesi size belge gönderecek. Bu belgeyle SGK'ya şahsen veya CİMER üzerinden istek kısmını seçip belgedeki yazıları yazıp gönderebilirsiniz.

CİMER üzerinden belgeleri SGK'ya ilettiniz mi, ilettiyseniz kabul edildi mi, kabul edildiyse süreç ne kadar sürdü bilgilendirebilir misiniz acaba?

İlettim ertesi gün borç silindi.

Teşekkür ederim cevapladığınız için.

Genel süreç şu şekilde sanırım teyit ederseniz çok sevinirim.
  • Başvuru yapılacak.
  • Sözleşme imzalanacak.
  • İstisna belgesi alınacak.
  • Bu belge ile Yapı Kredi dijital içerik hesabı açılacak.
  • Yapı Kredi hesabının gerekli bildirimleri yapılacak.
  • Genç girişimci desteği başvurusu yapılacak ve genç girişimci belgesi alınacak.
  • Bu belge SGK'ye bizzat ya da CİMER istek bölümünden verilecek.

CİMER istek bölümünden genç girişimci belgesini SGK'ye gönderirkenki süreci kısaca anlatabilir misiniz neler yaptınız, bende CİMER'den göndereceğimde çok yardımı olur bana ve böyle gönderecek arkadaşlara.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı