Gini talent güvenilir mi?

Evet tam olarak öyle oluyor. Genç GiriÅimci DesteÄi buradaki linkte örnek dilekçe var bu dilekçeyi gib üzerinden vergi dairesine ilettikten sonra 1-2 hafta içerisinde e tebligat ile belge geliyor. bu belgede belge numarası belge dogrulama kodu gibi şeyler yazıyor. Cimer üzerinden sgkya istek olarak gönderirken bu belgedeki yazıları yazıyoruz (belge numarası, doğrulama kodu vs.). Hatta ben pdf olarak veya png olarak cimere ekledim diye hatırlıyorum.

Evet tam olarak öyle oluyor. Genç GiriÅimci DesteÄi buradaki linkte örnek dilekçe var bu dilekçeyi gib üzerinden vergi dairesine ilettikten sonra 1-2 hafta içerisinde e tebligat ile belge geliyor. bu belgede belge numarası belge dogrulama kodu gibi şeyler yazıyor. Cimer üzerinden sgkya istek olarak gönderirken bu belgedeki yazıları yazıyoruz (belge numarası, doğrulama kodu vs.). Hatta ben pdf olarak veya png olarak cimere ekledim diye hatırlıyorum.
Tamamdır, çok teşekkür ederim👍.

Arkadaşlar Yandex yang hesabını aktifleştirmek için bilgilerimi girdikten sonra para kazanmaya başlaya tıklıyorum hiçbir şey açılmıyor. Bu sorunu yaşayan oldu mu daha önce.Resimdeki ekranı geçemiyorum

Arkadaşlar arama motoru başvurusuna girdim ben de sözleşmeyi henüz onaylamadım birkaç sorum olacaktı sizlere.
SGK'lı çalışmasam da genç girişimci desteğine başvurabiliyor muyum yani çalışmakla bir ilgisi var mı?
SGK tam zamanlı diyor sitede benim SGK ayda 10 14 gun yatıyor 4A şeklinde yine burada bir sıkıntı çıkar mı genç girişmciden faydalanmasam da Bağ-Kur çıkmıyor o zaman anladıgım kadarıyla.
Ayrıca en baştan hangi işlemleri uygulamalıyım sözleşme onayladıktan sonra?

Bir tanıdığımın da ayda 10 -14 gün arası SGK'sı yatıyor acaba bu konuda bir cevap bulabildiniz mi, öğrendiklerinizi paylaşabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• Ekran Resmi 2025-01-30 15.33.36.png
    Ekran Resmi 2025-01-30 15.33.36.png
    909,1 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleme:
Tamamdır, çok teşekkür ederim👍.

Arkadaşlar Yandex yang hesabını aktifleştirmek için bilgilerimi girdikten sonra para kazanmaya başlaya tıklıyorum hiçbir şey açılmıyor. Bu sorunu yaşayan oldu mu daha önce.Resimdeki ekranı geçemiyorum

Bir tanıdığımın da ayda 10 -14 gün arası SGK'sı yatıyor acaba bu konuda bir cevap bulabildiniz mi, öğrendiklerinizi paylaşabilir misiniz?
sigortası 10-14 gün arası yatıyorsa bağkur primide ona göre hesaplanıyor. 29 yaşın altındaysa başvursun genç girişimci desteğine

Ben birkaç programa başvurmuştum kabul ettiler ama bir program seçin diyorlar en mantıklısı hangisi arama motoru optimizasyonu mu bir de Bağ-Kur ödemesi çıkmaması genç girişimci işleri nasıl oluyor? Emekliler de Bağ-Kur ödemiyormuş evde emekli var emekli biri üstünden yapılabilir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı