Giriş B550 vs Üst B450

BurakDuman973

Centipat
Merhabalar Elimdeki En düşük seviye B450 anakartı sattım. OC yapmaya başladığım için biraz üst seviye alacağım. Maks 1000 TL olacak şekilde. B550 mi almalıyım yoksa B450 Aorus Pro gibi üst seviye B450 Kartlar mı?

Hocam, giriş seviyesinde B550 tercih etmeyin. Sadece chipset daha güncel olur. Bu önemli fakat VRM kalitesi bence daha önemli.

Hocam şimdi anakartı 500 TL ye sattım. Üstüne 250 daha koyup B550M S2H düşünüyordum. Ancak 750 TL o. Ondan sonraki kart 1200 lere çıkıyor. Model öneriniz var mıdır?
1000 TL ye en üst seviyelerden B450 alabiliyorum.

4.4GHZ ye OC yaptım işlemciyi fakat uzun vadeli olmazdı sattığım anakartta. 4pin işlemci girişi var vrmler kötü. OC ye uygun bir anakart olsun istiyorum. 1000TL ye en asil B450'ler beni cezbetti. Ancak B550'lerde çok güzel. Biraz düşünmem gerek. Yorumlarınızı bekliyorum.

B550M S2H'a çok girmeyin bence overclock işini fazla yapacaksanız. Ek olarak B450 Aorus Pro ile overclock çok iyi sonuçlar vermeyebilir. B450 tarafında overclock istiyorsanız MSI'ın şu anakartı ile başlayın derim, Gaming Plus MAX ve Tomahawk MAX gibi anakartlar fiyatlarını hak etmeyecek şekilde uçtu.

1000 TL'nin üstüne biraz daha koyarım derseniz,

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı