Giris sistemi, F/P sistem tavsiyesi bekliyorum, her turlu tavsiyeye acigim fakat 2. el onermeyin ltfen. Hazir sistem de olabilir toplama da size kalmis dusuncelerinizi bekliyorum.
Kasa XPG Lander seçilirse alınır.İki gün önce 12K idi yine alınabilir şu an en F/P bu. Bütçe artarsa i5 yapın işlemciyi.
![]()
Hocam ilk bakışta gerçekten daha iyi görünüyor ancak benim attığıma kıyasla en zayıf yanı kasa ve PSU'nun Everest olması. Everest rezil bir Çin markası, hiçbir ürününü almamalısınız. Sistem alınırken PSU'ya dikkat edilmeli çünkü PSU bir nevi sistemin kalbidir, elektriği sisteme iletir ve kalitesiz bir PSU'nun (örneğin Everest, Turbox) çıkaracağı arıza bütün sisteme ciddi zarar verir. Benim attığım sistemi alarak ekran kartından biraz kısarsınız ancak çok daha uzun ömürlü ve sağlıklı bir sisteminiz olur. Dediklerimi düşünüp kararınızı verin bence.
İki gün önce 12K idi yine alınabilir şu an en F/P bu. Bütçe artarsa i5 yapın işlemciyi.
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.