Girişken, konuşkan ve atılgan olmanın yolları nelerdir?

Genel kültür

Okulda mı? Arkadaşların gördüyse tanık vardır. Şikayet et. Ya da döv tabii güçlüysen. Dışarıda ise ben diyeyim, kekoların çoğu bıçak gösterir ama sallamaya cesaretleri yoktur.

Yok okulda vardı bu tipler kendilerini oranın kıralı sanıyolardı efendi dürüst insansan hemen senle uğraşıyorlardı.

Bu ne biçim hoca ya bunu dinleyeceğime gider dayak yerim daha iyi.

Bu ne biçim hoca ya bunu dinleyeceğime gider dayak yerim daha iyi.

Anlaşılan ön yargı probleminiz de var. Anlıyorum. Siz bir psikoloğa gidin. O da sizi bir arkadaşına yönlendirip paranızı sömürsünler. Psikolog bozuntularına 8K-9K arası para vermişimdir bugüne kadar. Bir tanesi bile cenk hocanın videosu kadar etki bırakmadı bende. Bilmeden konuşmuyoruz yani.

e kardeş bu adamın ne anlattığıda belli değil

E kardeş bu adamın ne anlattığıda belli değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.
Senin için bu videoyu da bırakıyorum. Önyargısız ve saf olarak dinleyin.

Az öne izledim bunu bu videodan pek bir şey anlamadım net konuşmuyor konuşma tarzı hoş değil.

Az öne izledim bunu bu videodan pek bir şey anlamadım net konuşmuyor konuşma tarzı hoş değil.

Londra asıllı Kıbrıs Türkü olduğu için olabilir. Ama zaten videoda şunu belirtmek istiyor cesur insan korkar ama korktuğunu bildiği halde korkusunun üzerine gider ki onu yenebilsin. Sende böyle yapmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…