Girişken, konuşkan ve atılgan olmanın yolları nelerdir?

Eğer şiddet gösterilmiyorsa takma kafana. Cahilliğini belli etmiştir. Gerektiği zaman konuşmak daha iyi.

Şiddet değil de laflar insanın canını acıtıyor ağızları iyi laf yapıyor bu insanların o an kendimi savunmak isteyince aklıma laf gelmiyor ne diyeceğimi bilemiyorum kitlenip kalıyorum.

Şiddet değil de laflar insanın canını acıtıyor ağızları iyi laf yapıyor bu insanların o an kendimi savunmak isteyince aklıma laf gelmiyor ne diyeceğimi bilemiyorum kitlenip kalıyorum.
Laf derken ne diyorlar? Gidip de küfretmiyorlardır herhalde.

Laf derken ne diyorlar? Gidip de küfretmiyorlardır herhalde.

Dalga geçiyor mesela benim hoşlanmıyacağım şeyleri söylüyor belden aşağı muhabbetten hoşlanmam bana belden aşağı şeyler söylüyor lakap takıyor bir de biri sataşınca diğerleri de üstüme yürüyor yani çevresindeki kandi gibi insanlarla beraber üstüme geliyorlar bu bahsettiklerimi okuldayken yaşadım okul bitti şimdi asker var o yüzden endişeliyim işte.

O kim YouTube'da mı?

Dalga geçiyor mesela benim hoşlanmıyacağım şeyleri söylüyor belden aşağı muhabbetten hoşlanmam bana belden aşağı şeyler söylüyor lakap takıyor bir de biri sataşınca diğerleri de üstüme yürüyor yani çevresindeki kandi gibi insanlarla beraber üstüme geliyorlar bu bahsettiklerimi okuldayken yaşadım okul bitti şimdi asker var o yüzden endişeliyim işte.

O kim YouTube'da mı?
Okulda mı? Arkadaşların gördüyse tanık vardır. Şikayet et. Ya da döv tabii güçlüysen. Dışarıda ise ben diyeyim, kekoların çoğu bıçak gösterir ama sallamaya cesaretleri yoktur.

O kim YouTube'da mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.
Cenk hocanın bu tarz videolarını izlemeni öneririm. Hem güldürür hem düşündürür. Sana yararı olacağını düşünüyorum. Kitap okuyarak falan olacağını düşünüyorsan tamamen boşa çabalarsın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı