Girişken, konuşkan ve atılgan olmanın yolları nelerdir?

Selamlar değerli Technopat üyeleri. Ben ortamlarda sessiz kalıyorum, evde sorunum yok ama bir iş ortamında okuldayken hep sessiz sakin oluyorum, bu yüzden okulda hep dalga geçildim sessiz sakinim diye. İnsanlar bana hep konuşkan ol girişken ol diyor ama benim sessiz kalmamın asıl nedeni kafama uygun insanlar olmaması. Çünkü etrafım egoist bencil serseri tipli insanlarla dolu. Kafa adam olduğu zaman oldukça konuşkanım. Bana bir tavsiye verin nasıl girişken olurum girişken ol derken ne yapmam lazım? Görüşlerinizi bekliyorum.

Genel kültür

Okulda mı? Arkadaşların gördüyse tanık vardır. Şikayet et. Ya da döv tabii güçlüysen. Dışarıda ise ben diyeyim, kekoların çoğu bıçak gösterir ama sallamaya cesaretleri yoktur.

Yok okulda vardı bu tipler kendilerini oranın kıralı sanıyolardı efendi dürüst insansan hemen senle uğraşıyorlardı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.
Cenk hocanın bu tarz videolarını izlemeni öneririm. Hem güldürür hem düşündürür. Sana yararı olacağını düşünüyorum. Kitap okuyarak falan olacağını düşünüyorsan tamamen boşa çabalarsın.

Bu ne biçim hoca ya bunu dinleyeceğime gider dayak yerim daha iyi.

Bu ne biçim hoca ya bunu dinleyeceğime gider dayak yerim daha iyi.

Anlaşılan ön yargı probleminiz de var. Anlıyorum. Siz bir psikoloğa gidin. O da sizi bir arkadaşına yönlendirip paranızı sömürsünler. Psikolog bozuntularına 8K-9K arası para vermişimdir bugüne kadar. Bir tanesi bile cenk hocanın videosu kadar etki bırakmadı bende. Bilmeden konuşmuyoruz yani.

Anlaşılan ön yargı probleminiz de var. Anlıyorum. Siz bir psikoloğa gidin. O da sizi bir arkadaşına yönlendirip paranızı sömürsünler. Psikolog bozuntularına 8K-9K arası para vermişimdir bugüne kadar. Bir tanesi bile cenk hocanın videosu kadar etki bırakmadı bende. Bilmeden konuşmuyoruz yani.
e kardeş bu adamın ne anlattığıda belli değil

E kardeş bu adamın ne anlattığıda belli değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
.
Senin için bu videoyu da bırakıyorum. Önyargısız ve saf olarak dinleyin.

.
Senin için bu videoyu da bırakıyorum. Önyargısız ve saf olarak dinleyin.

Az öne izledim bunu bu videodan pek bir şey anlamadım net konuşmuyor konuşma tarzı hoş değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı