Gitar önerisi

werves

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bir arkadaşım elektro gitara başlamak istiyor, ben bascıyım o yüzden pek anlamıyorum, deftones ve benzeri çalmak istiyor o yüzden humbucker manyetik daha iyi olur dedim, gitarist arkadaşlarıma sora sora bu modele geldim: Ibanez GRGA120-BKN. Ama tremolo köprüsü var, yeni başlayan için zorluk çıkarır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gitarın manyetiklerinin humbucker ya da single olması ile, çalacağı şey ile arasında bir bağlantı yoktur. Humbucker daha az gürültü üretir. O meseleye takılmayın.

Önerdiğiniz gitar uygun.

Sabit köprülü olması belli bir süre işine yarar ama ileride tremoloya ihtiyaç duyar büyük ihtimal.

Merhaba, bir arkadaşım elektro gitara başlamak istiyor, ben bascıyım o yüzden pek anlamıyorum, deftones ve benzeri çalmak istiyor o yüzden humbucker manyetik daha iyi olur dedim, gitarist arkadaşlarıma sora sora bu modele geldim: Ibanez GRGA120-BKN. Ama tremolo köprüsü var, yeni başlayan için zorluk çıkarır mı?
Bu köprüyle hiç bir sıkıntı yaşamaz.
floyd rose köprülü olanlardan uzak dursun..
Birde dediğin gibi humbucker manyetikli olsun single manyetiklerle humbucker arasında dünya fark var ton açısından...

Bu köprüyle hiç bir sıkıntı yaşamaz.
floyd rose köprülü olanlardan uzak dursun..
Birde dediğin gibi humbucker manyetikli olsun single manyetiklerle humbucker arasında dünya fark var ton açısından...
Evet floyd rose olmamasına ben de dikkat ettim sağ olun.

Sabit köprülü olması belli bir süre işine yarar ama ileride tremoloya ihtiyaç duyar büyük ihtimal.
Hayır öyle bir gereklilik yoktur.

Slash usta bir gitarist değil mi? Tremolo kolu kullanıyor mu? Ritchie Kötzen, Keith Richards, Paul GILBERT? Ve daha niceleri?

Gibson LesPAUL, Telecaster gitarlar başlangıç için mi?

Son düzenleme:
Hayır öyle bir gereklilik yoktur.

Slash usta bir gitarist değil mi? Tremolo kolu kullanıyor mu? Ritchie kötzen, keith richards, paul gılbert? Ve daha niceleri?

Gibson lespaul, telecaster gitarlar başlangıç için mi?

Bahsettiğiniz gitarların başlangıç için olduğundan veya olmadığından bahsetmedim sadece bazı durumlarda tremolo koluna kişiden kişiye göre ihtiyaç duyulabilir diyorum.

Bahsettiğiniz gitarların başlangıç için olduğundan veya olmadığından bahsetmedim sadece bazı durumlarda tremolo koluna kişiden kişiye göre ihtiyaç duyulabilir diyorum.

İlk sözünüz ile uyuşmuyor bu söylediğiniz. "Belli süre sabit köprü işe yarar ama ilerde tremoloya ihtiyaç duyar" demiştiniz.
Tremolo, ileri seviyenin parçası değildir. Profesyonel gitarcıların ya da ustalaşanların kullanacağı bir şey değildir.

30 yıla yakın gitar çalıyorum, hiç tremolo / floydrose köprü kullanmadım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı