Enrin.s
Femtopat
Daha fazla
Sadece kendi bayramlardan topladığım harçlıklarla bir bilgisayar almak istiyorum ama bu bilgisayar öyle kalitesiz bir şey olmamalı. Hem rahatça yazılım yapabileceğim hem de rahatça oyun oynayabileceğim bir bilgisayar olsun istiyorum. Şu anda bütçem 10k bile değil, yarısı kadar biriktirebildim ve bunu gitar için biriktiriyordum aslında. Bir gitar alıp öğrenmek istiyorum ama abimgil bilgisayarı her zaman vermediği için bir bilgisayar almak istiyorum kendime. Gitar mı bilgisayar mı diye de düşünüyorum fakat 11'e geçeceğim, geçtim bile denir, ve ben para biriktirene kadar bayağı bir zaman geçer diye düşünüyorum. O yüzden bilgisayar daha mı mantıklı? Ayrıca bilgisayar masaüstü mü yoksa laptop mu olmalı bilemedim. Masaüstü olursa hem yazılım hem de oyunu rahatça oynanabileceğini duydum. Fakat masaüstünü taşıyamam, laptopu taşıyabilirim, taşımayı da isterim. Ama her ikisini de rahatça yapabileceğim için masaüstü mü alsam diye düşünüyorum. Sizce gitar mı bilgisayar mı? Masaüstü mü laptop mu? Masaüstüne ne önerirsiniz, laptopa ne önerirsiniz? Gitara da uygun fiyatlı, başlangıç için kaliteli olabildiği kadar olan bir elektro gitar öneriniz var mı? Bütçe olarak belki 3K-10K arası falan ya da birkaç K daha fazla olsa da olur, alabilirsem alacağım. Şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: