Gitardan kemana geçilir mi?

Bana öğrettiğin için teşekkür ederim. Sağ ol. Ne olduğunu bilmiyordum. Sayende öğrendim.

Neyse, bildiğin gibi yap ve devam et. Konuyu anlaşıldığı kadarıyla kendine onay almak amacıyla açmışsın. O yönde gelen yorumları dikkate al. "yaparsın, edersin, öğrenirsin, şeklinde cevaplar lazım sana.

Sadece evde öğrenip öğrenemeyeceğimi merak ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana öğrettiğin için teşekkür ederim. Sağol. Ne olduğunu bilmiyordum. Sayende öğrendim.

Neyse, bildiğin gibi yap ve devam et. Konuyu anlaşıldığı kadarıyla kendine onay almak amacıyla açmışsın. O yönde gelen yorumları dikkate al. "Yaparsın, edersin, Öğrenirsin, şeklinde cevaplar lazım sana.
Daha çok siz cesaret kırmak için cevap yazıyorsunuz gibi geldi. Siz kursa gidip öğrendiniz diye herkez mi öyle öğrenmeli acaba?

Cevabı öğrenemezsin.
Sebebi nedir? Bir sürü ders videoları var? Öğrenenler nasıl öğreniyor?

Sadece evde öğrenip öğrenemeyeceğimi merak ettim.
İnanmaktan ve denemekten vazgeçmeyin. Azimle her şey başarılır.

Bass, perdesiz klasik gitar, ud ve gitarın her türlüsünü sahne seviyesinde çalıyorum ayrıca bağlamamda var. Bu sene 12 konsere festivale çıktım. Önceden müzik geçmişiniz varsa bir kulak dolgunluğunuz varsa perdesiz enstrümanları gayet de çalabiliyorsunuz eliniz zamanla doğru yerleri ezberliyor. Yok zormuş kurssuz olmazmış. Hevesinizi kırmayın. Perdesiz enstrümanlarda alın önünüze tuner gam çalışın öğrenirsiniz. Önceden müzik geçmişiniz herhangi bir melodiyi kabaca çıkarabilme yetkinliğiniz varsa kavrarsınız. Sadece ve sadece çabalayın bol bol başarısız olun. Kulak biraz bile varsa halledersiniz bol bol araştırın.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı