Gittigidiyor güvenilir midir?

Gittigidiyorda 3 kez alışverişim yaptım. İlkinde telefon aldım adam usb kablosunu gondermemiş mesaj atacaktım hesabı kapatıp kaçmış. Yine telefon aldım ama bunda sorun çıkmadı. Son olarak laptopa şarj aleti aldım 1 ay sonra bozuldu o adamda kayıp. Bence guvenmeyin.
 
Bu ürün ithalatçı firma garantili üründür. Fiyatı bunun için ucuz. Satıcı yorumlarına bakarak yorumları görebilirsin.
Şahsi fikrim ithalat garantili ürün almamanızdır.
 
Bugün aynı satıcıdan LG G2 alacam. Ürünler ithalatçı garantili. Firmayı satıcıya mesaj atarak öğrenebilirsin. Sorun olursa ürün değişimi yapıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Gittigidiyor güvenilir mi ?
Duruma göre değişir alıcının haklarının her zaman koruyor ve güvenli alışveriş yapmasını sağlamak için elinden geleni yapıyor. Ama sen onay vermeden önce ürünü incelemelisin .Satın almadan önce satıcının profilini ve diğer işlemlerden aldığı yorumlara bakmalısın.

Benim şahsi yorumum ürünü için rahat alabilirsin çünkü bundan 1 yada 2 yıl önce xperia s de ekran sararma sorunu vardı. Telpa garantili alan arkadaşlar telefonlarını bu sorunu gerekçe göstererek değişim yaptıramadılar.
Yani sen bu ürünü gitsen yetkili satıcıdan alsan fazladan vereceğin en az 300 - 400 tl ve Telpa yetkili bayi garantisi olacak onun dışında sen distribütör garantili (paralel ithalat ürünü) almışın bir fark yok benim düşüncem bu.

Kendim Samsung Note almıştım Xperia S deki sorundan dolayı 400 tl az ödedim bir sorun yaşamadım zaten bu telefonu ilk aldığın 1 hafta içinde geri göndere bilirsin bir sorunda değişim yapma hakkın olur kusurlu üründe onun dışında Allah göstermesin düşer ekranı kırılır zaten garanti karşılamaz :D
Uzun lafın kısası sen al kardeşim telefonu için rahat kullan zaten hangimiz akıllı telefon alıp 2 yıl kullanıyoruz 1 yıl sonra bozulsun da yenisini alalım diye gözünün içine bakıyoruz :D

Birde şöyle düşün telpa başarı ve ya başka teknik servisler kendini tanıtmış bu firmalar bunlarla yarışıp kendilerini duyurmak için garanti ve teknik servis konusunda bence daha sorunsuz ve hızlı tamir vs yapabilirler bence en azından onlar kadar yogun değillerdir :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Gittigidiyordan birkaç kez alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım çok şükür. Gittigidiyor ve Ebay gibi sitelerde satıcının ne kadar ürün sattığı ve müşteri memnuniyeti puanı vardır. Birçok satıcının binlerce ürün sattığını ve %100 müşteri memnuyeti aldığını görebilirsin.

Yani diyeceğim o ki: Gittigidiyor sadece satıcı ile alıcı arasında bir iletişim sağlar satılan ürün yada alıcının ne menem bir ürün yada kim olduğuna bakmaz. Sen gider 2500 tl lik iphoneyi 300 tl ye satıyom diyen birinden alırsan sonun hayal kırıklığı olabilir. Ava giderken avlarlar adamı.

Ancak gittigidiyorda çok kaliteli ve muazzam bir şekilde yıllarca ticaretle meşgul olmuş ve güvenilir olan ticaret erbapları var bu kişilerin yığınla ürünleri vardır ve müşteri memnuyiyeti noktasında her alıcı olumlu yorumlar bırakmıştır bu kişileri bulup alışveriş yapılmalı. Ben aldım hesabı kapamış kaçmış güvenli değil diyen arkadaş ya bu sitelerdeki mantığı çözememiş yada kasıtlı bir şekilde kötüleme var bence. Sen 2 sorun yaşadın diye bu sitedeki binlerce satıcı hakkında güvenmeyin bunlara demek insaflı bir yorum olmaz !

Gittigidiyordan aldığım msi GE620DX 814 xtr laptobumdan yazıyorum ve casio efa 120 d saat aldım casio bayiliğine götürdüm ürün orijinal dediler sorun çıkmadı yani. Burada site ismine takılma satıcı sağlam mı ona bak yüzlerce ürünü olan ve %100 müşteri memnuyeti almış biri senin alacağın bir tane ürün için seni dolandırmaz.

Ayrıca ürünü kontrol edip beğenmezsen ödeme onayı vermezsin 3 gün süren var sıkıntı yok yani.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Gittigidiyor.com isimli sitede son 3 ay boyunca satış yaptım. Yaptığım satışların parası bazen geç de olsa geliyordu. Ancak yaptığım son dört satışa ait komisyonlar düşüldükten sonra bana ödenmesi gereken 9308 TL param ödenmedi. Bu tutar ile ilgili her gün müşteri hizmetlerini arayarak şikayet kaydı açtırdım. İlgili birimleri inceleme yapıp bana dönecekmiş. Ancak her seferinde şikayet kaydım hiç
bir gerekçe göstermeden kapatıldı. 9308 TL parama el koydular. Telefonla müşteri hizmetlerini aradığıdma şikayet kaydı açıp ilgili birime şikayetimi iletmekten başka birşey yapmıyorlar. Sözde ilgili birimleri ise şikayet kaydını hiçbir gerekçe göstermeden direk kapatıyor. Gittigidiyor.com sitesine artık güvenim sıfır.
 

Geri
Yukarı