GittiGidiyor'dan, 200 TL ile ne alınabilir?

196132

Kilopat
Makaleler
1
Geçen bir alışveriş yapmıştım ve hediye kuponu vermişlerdi, 200 TL'ye 40 TL. Sizce bu tip şeyler para tuzağı mı? Kuponun süresi yarın bitiyor, alacak bir şey bulamadım. Süpermarket, teknoloji vs. alınabilecek, işe yarar bir şey var mı öneriniz ya da tavsiyeniz? Yoksa çöp mü olsun kupon?

Uydunet Modem kullanıyorsanız Tenda AC5 V3 versiyonu + 32 GB USB 3.1 USB Flash Bellek alabilirsiniz.

Geçen bir alışveriş yapmıştım ve hediye kuponu vermişlerdi, 200 TL'ye 40 TL. Sizce bu tip şeyler para tuzağı mı? Kuponun süresi yarın bitiyor, alacak bir şey bulamadım. Süpermarket, teknoloji vs. alınabilecek, işe yarar bir şey var mı öneriniz ya da tavsiyeniz? Yoksa çöp mü olsun kupon?
Hocam size ne lazımsa alın bence, 40 tl indirim fena bir miktar değil. İhtiyacınız yoksa çöp olabilir boşa para harcamaya gerek yok. Mesela ben olsam gidip 256 gb ssd alırdım bir tane.

10 TL'lik topluca Steam cüzdan kodu alıp çekiliş yapın.

200 TL'lik Steam kodu al ve sonra onu indirimle insanlara 160 TL'ye satıp 40 TL'yi de cebine atarsan 200 TL'n olur.
Dediğini yaparsa kar etmiyor yalnız :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı