GittiGidiyor'dan GTX 1080 Ti Alınır mı?

Haklısın da fiyatı gtx 1080 ti daha ucuz. Ve 2-3 fps farkı için 1000 tl fazla vermeye değmez.

Yalnız 1080 ti geçiyor rtx 2070 super i farkındasınız dimi?

Yalnız 1080 ti geçiyor rtx 2070 super i farkındasınız dimi?

H
RTX 2080'den 1000 TL daha ucuz 1080ti nereden buldun merak ettim ? Bulduğun 1080ti'ın fiyatı nedir ?

bakın 1080ti 3 sene daha götürebilicek kapasitede olan bir kart. şu andaki rtx2070 hatta 2080 bazı modellerinden bile daha iyidir. fiyatlarıda hakim oldugum bir kart kesinlike alınabilir. fiyat performans ürünü sayılabilirde. ben spot piyasına hakim oldugum için güvendigim satıcıları izliyorum. önericegim . bir satıcı var bakın satışlarına. ki bu aralar cok fazla 1080ti geliyor. denk gelirse alın derim.
ama bu satıcı olmak kaydı ile öneriyorum.

[KAÇMAZ] Asus Strix O.C GTX 1080 11Gbps (2450 TL) - Evga FTW GTX1070 (1600 TL) » Sayfa 1 - 1 .
mesela bu tarz satıcılarda var ama onları bilemiyorum sormak lazım forumun en eski satış yapanları onay verirler sağlam derlerse o zaman ancak.

Son düzenleme:
Fiyatına göre alınır muhtemelen ikinci eldir.
Alıp deneme, test etme şansınız var o nedenle alınır.
5900 gittigidiyordan ama amazondan alıcam
5900 verecekseniz o paraya amazon.de’ den hatta daha ucuza 2080 super alınır.
Amazon.com’dan almayın garantisi çok sınırlı ama amazon.de 2 yıl garanti veriyor.
Garanti kapsamında kargo vs ücretleri onlara ait.
Sitede yazan rakamlara alıyorsunuz kartı üstüne sadece 8-10 Euro ekleniyor.

bakın 1080ti 3 sene daha götürebilicek kapasitede olan bir kart. şu andaki rtx2070 hatta 2080 bazı modellerinden bile daha iyidir. fiyatlarıda hakim oldugum bir kart kesinlike alınabilir. fiyat performans ürünü sayılabilirde. ben spot piyasına hakim oldugum için güvendigim satıcıları izliyorum. önericegim . bir satıcı var bakın satışlarına. ki bu aralar cok fazla 1080ti geliyor. denk gelirse alın derim.
Fiyat/performans mı ? 1080ti ? Bilemiyorum. Tedarik dahi edilmiyor neredeyse çoğu teknoloji sitelerinde vb.
Özellikle Asus GeForce Rog Strix Rtx2080 O8G Gaming Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar şu an bile 5100 TL'ye bunu alabiliyorken.
@Ajay Ghale bütçen yetiyorsa, bu civarlardaysa bunu kaçırmamanı öneririm. Rog Strix 2080 bu fiyata çok zor bulunuyor.

Link atarmısın bulamadım da ?
Link atarmısın bulamadım da ?
Başka link ama
Fiyatına göre alınır muhtemelen ikinci eldir.
Alıp deneme, test etme şansınız var o nedenle alınır.

5900 verecekseniz o paraya amazon.de’ den hatta daha ucuza 2080 super alınır.
Amazon.com’dan almayın garantisi çok sınırlı ama amazon.de 2 yıl garanti veriyor.
Garanti kapsamında kargo vs ücretleri onlara ait.
Sitede yazan rakamlara alıyorsunuz kartı üstüne sadece 8-10 Euro ekleniyor.
2080 super 1080p darboğaz yapabiliyor. 2080 ti de öyle 2080 de öyle teşekkürler.

[KAÇMAZ] Asus Strix O.C GTX 1080 11Gbps (2450 TL) - Evga FTW GTX1070 (1600 TL) » Sayfa 1 - 1 .
mesela bu tarz satıcılarda var ama onları bilemiyorum sormak lazım forumun en eski satış yapanları onay verirler sağlam derlerse o zaman ancak.
Bunlar sıfır diyorlar ama garantisi başlamış ürünleri satıyorlar. Sadece bu güne kadar gerçekten Penta garantili hiç kutusu dahi açılmamış kart satan bir spotçu gördüm, bahçelievler'de dükkanı var.

Bunlardan almak yerine neden Amazon.de'den almıyorsunuz anlamıyorum gerçekten.

Buyurun her şey dahil 4200 TL

Bunlar sıfır diyorlar ama garantisi başlamış ürünleri satıyorlar. Sadece bu güne kadar gerçekten Penta garantili hiç kutusu dahi açılmamış kart satan bir spotçu gördüm, bahçelievler'de dükkanı var.

Bunlardan almak yerine neden Amazon.de'den almıyorsunuz anlamıyorum gerçekten.

Buyurun her şey dahil 4200 TL

bahsettigin kartı yakından incelicem türkiye garantili oluyormu bu kart amazondan alındıgında.? bilgim yok amazondan genelde karşılaştıgım garantililerin sayısı az ve msı garantili oluyor. ama cogu garanti kapsamında olmadıgı için alınmaz zaten.
o bahsettigim satış yapan yerde ise günlük anlık güzel kartların uygun fiyatlara takip edilirse alınabilir diye bahsettim. eski sayfalarına bakarsanız ne demek istedigimi daha iyi anlatmış olurum. satıcıyla samimi bile degilim. ama 2500.3000tl bandında cok 3 yıl garantili olan kartlar denk gelince alınabilir diyorum. 1080ti hala cok güclü bir kart 2 yıl ultra ayarlada bütün oyunları oynatabilicek güçte. hatta 3yıl sorun cıkartmaz. garantisi uzun süreli ve.3000 tl bandında cogu karttan daha iyidir.

amazon konsunda pek bilgim yok takip etmedim. dedigim gibi gösterdigin karta bakıcam mantıklı o fiyata sorunsuz ise gercekten iyi .. MSI RTX 2070 Super Gaming X Trio kartının fiyatı 5500tl testlerini gördün mü. beni cok şaşırtı. 2k da yutkunuyor. 30.60fps üstünü göremedi. linkini verebilirim sevdigim bir arkadaş yaptı teslerini. cok şaşırtı beni. ventus baktım. iyidir biraz zayıftır ama insanların ventusa cok önyargıları vardır dedi. durum bu olunca 5500tl bu 2070 yerine .3000tl bandında 3 fanlı 1080ti modellleri gercekten cok daha mantıklı gelmeye başladı bana artık. hani 18 ay garantisi olan güzel modellerini 2300tl görüyorum. alınır benim düşüncem. 3yılda götürür en fazla low yaparsın bazı ayarları.
Fiyat/performans mı ? 1080ti ? Bilemiyorum. Tedarik dahi edilmiyor neredeyse çoğu teknoloji sitelerinde vb.
Özellikle Asus GeForce Rog Strix Rtx2080 O8G Gaming Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar şu an bile 5100 TL'ye bunu alabiliyorken.
@Ajay Ghale bütçen yetiyorsa, bu civarlardaysa bunu kaçırmamanı öneririm. Rog Strix 2080 bu fiyata çok zor bulunuyor.

sen yanlış anlamışın. 3000tl bandından bahsediyorum. evet 3 yıl garantili .yada 2 yıl 3 fanlı modellemeleri olmak kaydıile kesinlikle. alınabilir. ve 2300tl 18 garantisi olan 1080ti 3fanlı modellemleri evet ben fiyatına göre iyi durumda derim. rx 5700 cıkana kadar. degişmez düşüncem.
ayrıca bak nvidia konusunda dikkatli olamanızıda öneririm. 5500tl fiyatla satılan MSI RTX 2070 Super Gaming X Trio modelinin. 2.k oyunda gördüm yutkundu.30.60fps . 1080p kart sanki . nvidia diye rtx serisi diye bence bu kadar kolay tavsiyede bulunmamak lazım. nvidia rtx serisi önerirken artık ben 2 kere düşünüyorum bilsemde . sistem uzmanı arkadaşımdan teyid almadan .emin konuşmak istemiyorum. benim 6k kartlara para verilmesinide yanlış buluyorum. 2 grafik 3 ışık yansıması görücem diye 4 bint 5bin tl fazla para vermelerini hiç anlamıyorum. 2080 ekran kartlarının içinde barındırdıgı özellikleri 3 yıl sonra kullanıcaklar. aynı işi 3000tl 1080tide yaapar. 2500tl aldıgın rx57000 de yapar. Ray Tracing diye abartılan özellik belkide hiç kullanılmıcak. oyun üreticeleri oyunda cok fazla yansıma oluyor diye eklemiyebililer bile. ondan ben her zaman fiyat performans kartı derken 1080ti gözümde derken. aslında onu kastediyordum.
sana yazmış gibi yazdım bazı detayları.. sen üzerine alınma . maksadım okuyan arkadaşlar biraz teknoloji haberlerini yakından takip ederlerse bu kartları almak için henüz daha erken oldugunu rx5700 güncellendigi zaman. fiyatları etkiyebilir bile. biraz erken benim düşüncem . 2080ti için.! 2080. fiyatı hala yüksek.! 2070 evet sorunsuz güzel modelleri srtix gibi 2080 aratıcagını sanmıyorum. ensesinde gezer.😉

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı