Epic Games Gizemli Oyun dağıtılmaya başlıyor!

Verdiği oyunlar iyi bile olsa almıyorum artık. Hatta Epic'ten aldığım Metro serisi, Control, Detroit: Become Human'ı Steam üzerinden tekrar aldım ve platformu kendi nezdimde bitirdim. Epic'ten bedava oyun beklemek yerine o istediğin oyunu korsan indirmek daha mantıklı. Sonuçta Epic'ten oynamakla korsan oynamak arasında pek fark yok.
Sadece bir tane farkını söyleyeyim, oynadığınız oyunun yapımcısına parasını veriyorsunuz hatta Steam'e göre daha fazla para kazandırmış oluyorsunuz.

Yani ben bu Epic düşmalığını anlamıyorum, heralde Steam bağımlısı olmadığım içindir. Ya da yaşı genç arkadaşlar oyun dünyasına Steam ile girdiği için alışkanlıkları böyle şekillenmiş.

Hep böyle yaptı Epic denen çöplük. Hakaret edecektim de, ban atarlar diye sildim geri. "Hüüü gizemli oyun veriyoz laa" deyip oyunu kodlayanın bile unuttuğu oyunlar veriyorlar. Leş bir firma. Hayatımda bu kadar rezil, bu kadar leş, bu kadar çöp bir firma görmedim.

@PARASIZ ERKEK dediği gibi, Launcher düzeltmek yerine saçma sapan oyunları gizemli diye sanki 5 yaşındaki çocukla konuşurmuş gibi veriyor. İnşallah batarlar.......
Sadece popüler oyunları bildiğiniz için kodlayanın bile unuttuğu oyunları veriyor demenize şaşırmadım. Bilindik oyun olmadı mı kötüdür gibi sığ bir düşünceye sahipsiniz.

Epic Games'in şuana kadar bedava verdiği oyunların %80'i kaliteli oyunlardır kendi türünde ve puanları da yüksektir. Kurulduğu ilk günden beridir de kullanıyorum uygulamayı.

Geçenki hayal kırıklığından sonra bu sefer güzel bir şey bekliyorum. Umarım yanılmam.

Bazılarınız berbat oyun verir diyorlar. 3 5 yıl önce GTA 5ide gizemli olarak gösterdiler ve buna benzer birçok kaliteli oyunlar gizemli oyun başlığı altında çıktı. %100 kaliteli olacak demiyorum ama ben umutluyum %80 ya kaliteli oyun ya da Steam'de pahalı oyun gelir.

Sadece bir tane farkını söyleyeyim, oynadığınız oyunun yapımcısına parasını veriyorsunuz hatta Steam'e göre daha fazla para kazandırmış oluyorsunuz.

Yani ben bu Epic düşmalığını anlamıyorum, herhalde Steam bağımlısı olmadığım içindir. Ya da yaşı genç arkadaşlar oyun dünyasına Steam ile girdiği için alışkanlıkları böyle şekillenmiş.

Bende ilk Steam'le girdim (eski PC'de oynadığım korsanları saymazsak, korsan tavsiye etmem önceki PC virüs doludu hatta anakart gitmiş virüsten dolaylı.) Fakat epiğide seviyorum (Steam kadar olmazsada.) İtiraf edeyim Epic'teki tüm oyunlar beleş gelenler. Bir kere bile para vermedim. Ama epiğinde hakkını yedirmem. Tamam kabul verdiği oyunun bazıları kalitesiz olsa bile verdiği kaliteli oyunları(Watch dog serisi, GTA 5 fs 2019 vs.) Unutmamak gerekir. Buradan Epic Games hep kalitesiz oyunlar veriyor diyenlere duyulur. Tabii zevkler değişir. Benim sevdiğimi sevmeyen çıkacaktır onların sevdiğini ben sevmem bu böyledir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı