MeReKGs67
Megapat
Daha fazla
Arkadaşlar üniversite ilahiyat 3.sınıftayım. Bugün gizli numaradan biri aradı bir açtım kızın biri çıktı. Merhabalaştık ismimi falan söyledi nasılsın dedi ama kız her sözünü böyle cilveli cilveli ses tonuyla söylüyor hoşlandığı belli yani ya da rol yapıyor bilemeyeceğim. Cevap verdim hop dakika bir gol bir sesin çok karizmatikmiş dedi. İçimden diyorum ne oluyor anasını satayım nereye düştüm ben. Neyse o tarih bölümünde okuyormuş sözde, ben başka bölümde okuyorum işte benim bölümdeki sevgili durumunu falan soruyor, okulun hastanesinde çalışıyorum işkur kapsamında seni oranın yemekhanesinde falan gördüm diyor dedikleri de doğru yani. Neyse konuşmayı en son fakültede hoşlandığın kız oldumuya getirdi işte ben de bir iki kişi var dedim. Sonra bu takıldı ismine tek derdi o ismi öğrenmek tümden tikele doğru sınıftan başladı kaçıncı sınıf olduğu söyledim sonra isim sorunca içimden yer mi Anadolu çocuğu deyip söylememekte ısrar ettim o da sormak da ısrar etti. İşte ben seni kibar sanıyordum beni kırıyorsun falan diyor kızın daha ismini cismini bilmiyorum ona özelimi söylemek zorundayım sanki. Sonra dedim telefonda söylemem yüz yüze gelirsek söylerim. En sonunda emeline ulaşamadan vedalaştık öyle dedim eee benden hoşlandığını söylüyorsun nasıl ulaşacağız birbirimize? Belki karşına çıkarım dedi.
Şimdi iki ihtimal var ya harbiden fakültemden benden hoşlanan bir kız başkasına beni araştırtıyor ya da birisi bana telefon şakası yapıyor. Yani ses değiştirme ile birisi şaka mı yapıyor diye düşündüm de bu kadar da olmaz herhalde bayağı kız sesiydi gülüşler falan.
Savcılığa dilekçe vermem gerekiyormuş gizli numaradan arayanı öğrenmek için bu süreç nasıl işliyor bileniniz var mı yani direk herhangi bir sebep sunmadan beni gizli numaradan biri rahatsız ediyor bu numarayı öğrenmek istiyorum desem izin verirler mi?
Şimdi iki ihtimal var ya harbiden fakültemden benden hoşlanan bir kız başkasına beni araştırtıyor ya da birisi bana telefon şakası yapıyor. Yani ses değiştirme ile birisi şaka mı yapıyor diye düşündüm de bu kadar da olmaz herhalde bayağı kız sesiydi gülüşler falan.
Savcılığa dilekçe vermem gerekiyormuş gizli numaradan arayanı öğrenmek için bu süreç nasıl işliyor bileniniz var mı yani direk herhangi bir sebep sunmadan beni gizli numaradan biri rahatsız ediyor bu numarayı öğrenmek istiyorum desem izin verirler mi?
Son düzenleme: