Gizli numaralar arıyor

Gizli numara aramalarını müşteri hizmetlerini arayarak kapatabilirsiniz. Soruya gelcecek olursak biri size şaka yapmaya çalışıyor olabilir.

Kullandığınız operatörün mobil uygulaması üzerinden arama ayarları sekmesinden gizli numara ayarını yapabiliyor olmanız lazım. Direkt olarak kapatın gitsin :)

O zaman çok dert etmenize gerek yok. Telefon numarası ile login olabildiğiniz farklı uygulama, websitesi gibi yerlerde hesabınız varsa hesabın çalınabilme olasılığı artar.
Hocam pwned sitesine baktım wattpad dedi. @byexe

O zaman çok dert etmenize gerek yok. Telefon numarası ile login olabildiğiniz farklı uygulama, websitesi gibi yerlerde hesabınız varsa hesabın çalınabilme olasılığı artar.
Çalınırsa nolur? @byexe

O zaman çok dert etmenize gerek yok. Telefon numarası ile login olabildiğiniz farklı uygulama, web sitesi gibi yerlerde hesabınız varsa hesabın çalınabilme olasılığı artar.

Ne alaka zaten günümüzde hemen hemen her sosyal medya uygulamasında telefon numarası doğrulaması var bu olan bir şey bunu söyleyip karşınızda kini telaşa kaptırmaya ne gerek var?

Vodafone kullanıyorsanız benim bildiğim uygulamadan gizli numara araması kapatılabiliyor. Diğerlerini hiç kullanmadım bunun dışarısında arayan numarayı ancak dava açarak öğrenebilirsiniz.

Ne alaka zaten günümüzde hemen hemen her sosyal medya uygulamasında telefon numarası doğrulaması var bu olan bir şey bunu söyleyip karşınızda kini telaşa kaptırmaya ne gerek var?

Vodafone kullanıyorsanız benim bildiğim uygulamadan gizli numara araması kapatılabiliyor. Diğerlerini hiç kullanmadım bunun dışarısında arayan numarayı ancak dava açarak öğrenebilirsiniz.
Vodafone kullanmıyorum ve nolur?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı