Global GeForce NOW Üyeleri İsteğe Göre GAME+ Servisine Geçmeyebilecek

Olması gereken oldu tamamda hala 75 TL bize üyelik! Çoğumuz halihazırda hiç GeForce NOW kullanmayan insanlardık, olay zorla üyeliğe geçirtmekten öte bence fiyat olmalıydı.

Yine de çok güzel bir haber. Rezilliği azda olsun baskıladı.

Örneğin ben bilgisayarımı satıp bir süre GeForce NOW ile idare etmeyi planlıyordum ama bu fiyatlandırma ile çok zor.

50 TL oldu hocam aylık.

1615642391059.png

Bende hala 3 Mayıs tarihinden itibaren Game+ ile devam edeceği yazmakta. Game+ sunucularına geçişi nasıl iptal edebilirim?

Bu fiyatlar açıklandığında, yaparsa yaparlar, diğer fiyatlardan haberiniz var mı diye geçinenler vardı.

Şekil A'da görüldüğü gibi, doğru tepki ile çok güzel dönebiliyorlar, fırıldak gibi.

Gerçi tam dönmüş değiller ama bu bile bir başarı.

Dünya markaları TR'ye gelince mahalle bakkalına dönüyor sözü ne kadar da doğruymuş. NVIDIA gibi bir marka böylesine rezalet bir süreç yönetimin parçası olduya, artık bir şey demiyorum. Faturayı Turkcell'e keseceklerdir ama. Sonuçta hesap sorulmalı.

Nvidia Burayi belki kucuk bir pazar gibi goruyor olabilir ama tepkilere karsilik marka ve tuketiciye yonelik pazar politikasini bozmadan devam etmeye karar vermis gorunuyor.Onceki sacma kararini buradaki isbirlikcisinin istegiyle denemis olabilir,yerli araci da mecbur kalinca gelir alirlar diye dusunmus olmali,neyse ki tutmadi, global deki server larda cok berbat degil,ben pc almadan once ,sozde 25 Mbit internetimle baglanip Witcher 3,AC Syndicate oynadim bitirdim gayet guzel ve yeterli grafiklerde goruntu aliyordum.

GAME+ olayı tamamen saçmalık oldu. Gerçi Turkcell çatlat ile 5 TL - 10TL karşılığında 1- 2 GB "hediye eden" bir firma.
Hayat paylaşınca güzel deyip deyip Hotspot'tan bile para almaya çalışan bir firma. Bu kadar da gıcıklık yaplmaz. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı