Glorious Model D fareye nasıl makro yapılabilir?

TopraKEfe

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar kullandığım driver bu şekilde. Macro editor yazan yerden çok kez yapmaya çalışsam da başaramadım, internette de bununla ilgili video bulamadım. Olan videolar farklı mouse modellerine göre ve farklı driverlara göre var. Ben bu driver üzerinden bu fareye nasıl macro yaparım?

Dosya Ekleri

• 1752399751583.png
    1752399751583.png
    412,2 KB · Görüntüleme: 26
Hocam benzer versiyonunu kullanıyorum söyleyeyim bu mouse bir Razer bir Logitech olmadıgı için yazılımın üstüne pek fazla gidilmemiş yapsanız Click makro yapamıyorsunz örneğin W 5 saniye sonra D benzeri bir makro yapabilirsiniz sadece bendeki driverda benzemiyor ama yardımcı olmaya calısayım kendiminkine göre soldaki macro editör seçeneğine tıkladığınızda farenin makro atamak istediğiniz tuşa tıklayıp ardından macro seçeneği varsa New macro yoksa keybinding Home macro Home gibi secenekler görürseniz tıklayın muhtemelen oradadır

Hocam benzer versiyonunu kullanıyorum söyleyeyim bu mouse bir Razer bir Logitech olmadıgı için yazılımın üstüne pek fazla gidilmemiş yapsanız Click makro yapamıyorsunz örneğin W 5 saniye sonra D benzeri bir makro yapabilirsiniz sadece bendeki driverda benzemiyor ama yardımcı olmaya calısayım kendiminkine göre soldaki macro editör seçeneğine tıkladığınızda farenin makro atamak istediğiniz tuşa tıklayıp ardından macro seçeneği varsa New macro yoksa keybinding Home macro Home gibi secenekler görürseniz tıklayın muhtemelen oradadır.

Kusura bakma biraz geç döndüm macro editor kısmı şöyle pek anlayamadım sanırım bunda yok.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-07-13 222259.png
    Ekran görüntüsü 2025-07-13 222259.png
    13,6 KB · Görüntüleme: 19

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı