Glorious Model O makro kapanmıyor

Quessa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Az önce farenin sol tarafındaki geri tuşuna klavyeden e tuşunu atadım. Geri tuşuna basınca 5 kere e ye basıyor sonra makro açıkken bilgisayarda hiçbir şeye dokunamamaya başladım. Format atınca geçer diye düşündüm format attım geri tuşuna bastığımda hala makro açılıyor ve bilgisayara tekrardan dokunamıyorum. Farenin uygulamasından da gözükmüyor makro. Nasıl düzeltebilirim?

Arkadaşlar merhaba. Az önce farenin sol tarafındaki geri tuşuna klavyeden e tuşunu atadım. Geri tuşuna basınca 5 kere e ye basıyor sonra makro açıkken bilgisayarda hiçbir şeye dokunamamaya başladım. Format atınca geçer diye düşündüm format attım geri tuşuna bastığımda hala makro açılıyor ve bilgisayara tekrardan dokunamıyorum. Farenin uygulamasından da gözükmüyor makro. Nasıl düzeltebilirim?

Sanırım bir vaka daha 😃. Makro ayarlama yeri var hocam dikkat etmemişsiniz, hemen yardımcı olayım.
İlk başta yazılımı buradan indirin tıkla.
Sonrasında yazılımı çalıştır.
Adım 2'de istediğin makroyu seç ve delete de.
Sorunun çözülecektir 👍.

Dosya Ekleri

• 3nbc2hs.png
    3nbc2hs.png
    27 KB · Görüntüleme: 119
  • dhq7xj6.png
    dhq7xj6.png
    456,6 KB · Görüntüleme: 109
Sanırım bir vaka daha 😃. Makro ayarlama yeri var hocam dikkat etmemişsiniz, hemen yardımcı olayım.
İlk başta yazılımı buradan indirin tıkla.
Sonrasında yazılımı çalıştır.
Adım 2'de istediğin makroyu seç ve delete de.
Sorunun çözülecektir 👍.

Ben bu link ile indirdim fakat frimware dosyasını açınca waiting de kalıyor neden olabilir acaba.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı