İnceleme Glorious Model D wired

Öncelikle selamlar bugün başlıktaki gibi Glorious Model D wired modeli ile ilgili kullanıcı yorumlarımı aktarıcağım. Ben bu fareyi yaklaşık 1 hafta önce sipariş verdim 5 gündür kullanıyorum. Öncelikle delikli yapısına değinmek istiyorum, elimi herhangi bir şekilde rahatsız etmedi. Ama alacaklar için tavsiyem Click'lerinin olduğu kısımda deliklerinin olmadığı yeni modelini almalarını tavsiye ederim. Önde peteği olunca çok rahatsız ediyor mu hayır ama öndeki petekleri hissediyorsunuz. Kablosuna gelecek olursak farenin kablosu beni çok etkiledi çünkü sanki kablosuz bir mouse kullanıyormuş gibi hissettim. Malzeme kalitesine gelirsek evet yere atsam kırılacak gibi ama maalesef test ettim herhangi bir zarar görmedi. Ürünün kutusunun içinden yedek daha büyük skatezler çıkıyor ve 1 adette Glorious markasının stickerı çıkıyor. Ben güncel olarak Trendyol'dan 999TL gibi bir fiyat ile aldım.

teknik özellikler
Ağırlık = 68-69 gram.
Yükseklik=33.0mm
Uzunluk=128.0mm
Genişlik=63.0mm
Sensör = pixart® PMW-3360 sensor.
DPI = 100-12.000
Hızlanma = 50G.
İzleme hızı = 250+IPS.
BAĞLANTI=2.4GHZ/USB-2.0(Type-c)
Kablo uzunluğu = 2m.
Switch tıklama ömrü = 20milyon tıklama ömrü.

1721428900284.jpeg

Ürünü dediğim gibi 5 gündür kullanıyorum herhangi bir sıkıntı arıza ile karşılaşmadım ileride ne olur bilemiyorum ama şu anki izlenimlerimi sizinle paylaşmak istedim okuduğunuz için teşekkürler.

Son düzenleme:
Hocam bende siyahini almayı dusunuyorum hala sorunsuz sekilde kullanıyor musunuz Click'lerinde veya sensorunde takılma yaşadınız mı? Elim 18cm claw tutus seklınde kullanıyorum bilginiz varsa uyumlu mudur?

Hocam bende siyahini almayı dusunuyorum hala sorunsuz sekilde kullanıyor musunuz Click'lerinde veya sensorunde takılma yaşadınız mı? Elim 18cm claw tutus seklınde kullanıyorum bilginiz varsa uyumlu mudur?

Bende claw şekilde kullanıyorum, sadece sağ Click'inde yavaşca basarken yayı hissediyorum fakat oda fazla rahatsız etmiyor, onun dışında herhangi bir problem yaşamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı