Glorious Model O double Click yapar mı?

Eforotti

Decapat
Daha fazla  
Razer Viper Mini kullanıyorum fakat elime küçük gelmeye başladığı için değiştirmek istiyorum. Elim 20 cm claw grip tutuş şeklim aklımda 2. el temiz. Glorious Model O var fakat switchlerinden dolayı double Click yapar mı? Daha çok Valorant ve CS gibi rekabetçi oyunlar oynuyorum.

Bütçe 1500 TL

Yapabilir. Ama yazılımından debounce time ayarlarsan yapmaz. Debounce time ayarını 20-30 yapar kullanırsın. Fakat o zaman da drag Click vb. hızlı tıklama yöntemlerinde sıkıntı yaşarsın. Alakan yoksa onlarla sıkıntı olmaz.

Double Click aşırı hızlı gerçekleşir. Çok kısa sürede 2 kez tıklar. Debounce time ayarını örneğin 10 ms yaptın. Switch 2 kez tıklasa bile 1 sayar. Çünkü 2 tıklama arasında 10 ms süre geçmesini bekler. Bu sayede çift tıklamadan kurtulursun.

Double Click aşırı hızlı gerçekleşir. Çok kısa sürede 2 kez tıklar. Debounce time ayarını örneğin 10 ms yaptın. Switch 2 kez tıklasa bile 1 sayar. Çünkü 2 tıklama arasında 10 ms süre geçmesini bekler. Bu sayede çift tıklamadan kurtulursun.
Peki sizce bu bütçe için 2. El model o alınır mı?

Hocam peki model d nasıldır? Kailh gm 8.0 kullandığı için daha iyi gibi geldi fakat claw grip tutuş şekli kullandığım için sorun yaratır mı?

Son düzenleme:
Ben en düşük gecikmede kullanıyorum bazen FPS oynuyorum hiç yaptığını görmedim sertçe basarsanız yapıyor bu arada.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı