Glorious Model O double Click yapar mı?

1100-1150 yaparsa evet, bir de tuş sesi ne durumda, skatezleri çok çizik mi foto atsın. Param güvendeyle alın. Deathadder v3 gibi şekli.
Gerçi skatezlerinin yapışan tarafları biraz fazla toz tutmuş gibi, üstünü de ıslak mendille sildiyse küçük çizgiler var, hafif tozlar var. Yakından bir foto isteyip bakın wp üzerinden, bir de fatura tarihi nedir onu sorun. Belki de 1 yıl kullandı öyle satıyor, bilemeyiz. Başka model D wireless'lara da bakılabilir ama bu farenin hakkettiği max 1100 civarı. 1200 bile değil hatta.
Son 1200 yaptı skatezleri değişmiş.

Son 1200 yaptı skatezleri değişmiş.
Yani temizse gene olur dediğim gibi, çünkü büyük/ergo olarak çok güzel bir şekli var tuşları da iyi -kailh 8.0 bundaki-. O sebeple olabilir, deathadder v3 pro'dan önce bundaydım, RGB ışıkları kısınca pili de çok iyi. Uzun süre gider. Sadece üstte çizik gibi su lekeleri var görmüşsünüzdür, ıslak mendille silip çektiyse tamamdır. Zaten param güvendeyle iade de edilebiliyor sıkıntıda.

Yani temizse gene olur dediğim gibi, çünkü büyük/ergo olarak çok güzel bir şekli var tuşları da iyi -kailh 8.0 bundaki-. O sebeple olabilir, deathadder v3 pro'dan önce bundaydım, RGB ışıkları kısınca pili de çok iyi. Uzun süre gider. Sadece üstte çizik gibi su lekeleri var görmüşsünüzdür, ıslak mendille silip çektiyse tamamdır. Zaten param güvendeyle iade de edilebiliyor sıkıntıda.
8 Haziran 2022'de alınmış.

2023 Temmuz 19'da skatezleri tiger arc 2 ile değişmiş.

Kasım 2022'de Almanya'dan hediye olarak dav3 gelmiş onu kullanmaya başlamış.

8 Haziran 2022'de alınmış.

2023 Temmuz 19'da skatezleri tiger arc 2 ile değişmiş.

Kasım 2022'de Almanya'dan hediye olarak dav3 gelmiş onu kullanmaya başlamış.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...d-minus-kablosuz-mouse-sifir-1130811615/detay şu da alınabilir. Minus modeli yani biraz daha küçük ve sadece 61 gram -normali 68 gram yani daha ağır ama hissettirmiyor tabii-. Eliniz aşırı büyük değilse bu attığımı alıp geçin kesin seversiniz, hatta ben bile alsam mı dedim şu an hahaha. 1100 tl indirim isteyin belki yaparlar.

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...d-minus-kablosuz-mouse-sifir-1130811615/detay şu da alınabilir. Minus modeli yani biraz daha küçük ve sadece 61 gram -normali 68 gram yani daha ağır ama hissettirmiyor tabii-. Eliniz aşırı büyük değilse bu attığımı alıp geçin kesin seversiniz, hatta ben bile alsam mı dedim şu an hahaha. 1100 tl indirim isteyin belki yaparlar.
Elim 20 cm uyar mı?

Hocam m3 4k'yı indirimde buldum alınır mı?

Son düzenleme:
Elim 20 cm uyar mı?

Hocam m3 4k'yı indirimde buldum alınır mı?
Hocam kaçırdım vallahi de tabii ki alınırdı, darmoshark m3 1500 liraya kadar en iyi fare. 4k olması daha da iyi olurdu. -çok da gerekli olmasa da, aynı fiyata yakınsa alınırdı evet-

Hocam kaçırdım vallahi de tabii ki alınırdı, darmoshark m3 1500 liraya kadar en iyi fare. 4k olması daha da iyi olurdu. -çok da gerekli olmasa da, aynı fiyata yakınsa alınırdı evet-
Peki razer viper mini'den geçilir mi?

@pmanx hocam bayaz rengini indirimde buldum 1.299 tl onu aldım.

Son düzenleme:
Peki razer viper mini'den geçilir mi?

@pmanx hocam bayaz rengini indirimde buldum 1.299 tl onu aldım.
Şimdiden hayırlı olsun cidden güzel bir fiyat, 2-3 lira fareye vermeye hiç gerek yok artık. Xm2we de vardı 1500e ama tuşunu herkes sevemiyor ondan bu biraz daha az kaliteli ama daha güvenli seçim bence. Ki onda 4k hz yok.

Şimdiden hayırlı olsun cidden güzel bir fiyat, 2-3 lira fareye vermeye hiç gerek yok artık. Xm2we de vardı 1500e ama tuşunu herkes sevemiyor ondan bu biraz daha az kaliteli ama daha güvenli seçim bence. Ki onda 4k hz yok.
Teşekkür ederim. 4k hz için iyi olmayan işlemciler için takılma yapar diyorlar. İşlemcim Intel Core I5-11400H işlemcim var sizce takılma yapar mı?

Teşekkür ederim. 4k hz için iyi olmayan işlemciler için takılma yapar diyorlar. İşlemcim Intel Core I5-11400H işlemcim var sizce takılma yapar mı?
Yok kardeşim o kadar da değil o ya hahaha, yeni nesil bu tür işlemcilerde asla sorun çıkarmaz. Çıkarırsa da sisteminle ilgili değil oyunun optimizasyonuyla alakalıdır maalesef. Zaten ben 4khz pek önermiyorum şu anlık, gerek yok. Çok pil yiyor ve her oyunda stabil değil, 2k hz oluyorsa öyle kullan kesinlikle; hem 1k hz'den iyi olur hem de pil daha dengeli olur. Hiç yoktan iyidir. -Tabii bu fareyi almakla beraber ileride en azından 4khz kullanabilir olacaksın o yüzden iyi seçim her türlü-

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı