Glorious Model O double Click yapar mı?

Aklımda takılan sadece Omron Switch olması yoksa direk alacağım.

2021'den beri kullanıyorum kablolu modeli hiç sorun yaşamadım zaten asıl amacım Minecraft olduğu için almıştım çift tıklaması gerekli benim için ama dediğim gibi parmağınız farenin üstünde beklerseniz yapmıyor havadayken basarsanız çift tıklama yapıyor.

2021'den beri kullanıyorum kablolu modeli hiç sorun yaşamadım zaten asıl amacım Minecraft olduğu için almıştım çift tıklaması gerekli benim için ama dediğim gibi parmağınız farenin üstünde beklerseniz yapmıyor havadayken basarsanız çift tıklama yapıyor.
Peki hocam sizce 2. El temiz model o wireless alıyım mı yoksa wireless olarak başka bir öneriniz var mı?

Darmoshark m3 alınır evet, kailh 8.0'lar da iyi switch ama o kadar da değil, artık modası çoktan geçti bile hatta. Ucuz 40 dolarlık Çinli farelere koyulunca mutlu olunan bir şey oldu. Tüm yeni nesil fareler optik switchlere geçti, mekanik olarak minimum huano switchler kullanılmalı artık çünkü en istikrarlısı ve hissiyatı iyi olanı (bence) onlar. Kailh 8.0 ne yazık ki ileride çift tık yapar, xm1r'da/pulsar x2 OG'de bunu görebilirsiniz. Aslında switch'i fareye nasıl implement ettiklerine göre değişiyor yapıp yapmayacağı da, kailh 8.0'a güven olmaz.

Bu arada model D wireless 8.0 ile geliyor da normal model O omron 20m ile geliyor, wireless model o da omron 20m olmalı. Sadece model D wireless kailh ile geldi diye biliyorum.

Darmoshark m3 alınır evet, kailh 8.0'lar da iyi switch ama o kadar da değil, artık modası çoktan geçti bile hatta. Ucuz 40 dolarlık Çinli farelere koyulunca mutlu olunan bir şey oldu. Tüm yeni nesil fareler optik switchlere geçti, mekanik olarak minimum huano switchler kullanılmalı artık çünkü en istikrarlısı ve hissiyatı iyi olanı (bence) onlar. Kailh 8.0 ne yazık ki ileride çift tık yapar, xm1r'da/pulsar x2 OG'de bunu görebilirsiniz. Aslında switch'i fareye nasıl implement ettiklerine göre değişiyor yapıp yapmayacağı da, kailh 8.0'a güven olmaz.

Bu arada model D wireless 8.0 ile geliyor da normal model O omron 20m ile geliyor, wireless model o da omron 20m olmalı. Sadece model D wireless kailh ile geldi diye biliyorum.
Peki siz 1400 tl bütçede ne önerirsiniz?
2. El, sıfır farkemez.

Darmoshark m3 yeterli ikinci el -Türkiye faturalı olacak, alınmadan bir tuş sesi videosu istenecek, bir iki aylıklar vardır ucuza-.

1100-1150 yaparsa evet, bir de tuş sesi ne durumda, skatezleri çok çizik mi foto atsın. Param güvendeyle alın. Deathadder v3 gibi şekli.
Gerçi skatezlerinin yapışan tarafları biraz fazla toz tutmuş gibi, üstünü de ıslak mendille sildiyse küçük çizgiler var, hafif tozlar var. Yakından bir foto isteyip bakın wp üzerinden, bir de fatura tarihi nedir onu sorun. Belki de 1 yıl kullandı öyle satıyor, bilemeyiz. Başka model D wireless'lara da bakılabilir ama bu farenin hakkettiği max 1100 civarı. 1200 bile değil hatta.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı