limpeex
Decapat
Daha fazla
Hayatımda bu kadar kötü bir mouse kullanmadım. Aşırı tıklama gerektiren bir oyun oynuyorum ve Glorious Model O modelini bu yüzden satın aldım. Keşke ona verdiğim paraya iki tane farklı marka mouse alsaymışım. Aldıktan 2 ay sonra USB'de temassızlık olmaya başladı. Oyunun ortasında mouse gidiyordu. İnternetten araştırdığımda, farenin kronik bir problemi olduğunu gördüm. Çoğu kişi bunu yaşıyordu. 1 ay önce bu sefer de mouse sensörü çalışmamaya başladı. Sürekli takılıp duruyordu. Hiçbir şekilde tamir vs. attığım maillere dönüş yapılmadı. Normalde yurt dışında bu problemi mail yoluyla iletince yeni kablo gönderiyorlarmış ama Türkiye'de hiç kimse böyle bir geri dönüş yaşamamış. Az önce oyun oynarken sinirden klavyenin üstünde parçaladım fareyi, klavyem de kırıldı monitörüm de çizildi, bir daha da hiçbir ürününü kullanmayacağım. Para israfı. Bundan önce Logitech, Razer hatta Rampage'nin 40TL'lik olan faresini kullandım 1 gram sorun yaşamadım Razer DeathAdder üstüne su döküldüğü için bozuldu. Almayın aldırmayın Glorious'u.