Glorious Model O en kötü faredir

limpeex

Decapat
Daha fazla  
Hayatımda bu kadar kötü bir mouse kullanmadım. Aşırı tıklama gerektiren bir oyun oynuyorum ve Glorious Model O modelini bu yüzden satın aldım. Keşke ona verdiğim paraya iki tane farklı marka mouse alsaymışım. Aldıktan 2 ay sonra USB'de temassızlık olmaya başladı. Oyunun ortasında mouse gidiyordu. İnternetten araştırdığımda, farenin kronik bir problemi olduğunu gördüm. Çoğu kişi bunu yaşıyordu. 1 ay önce bu sefer de mouse sensörü çalışmamaya başladı. Sürekli takılıp duruyordu. Hiçbir şekilde tamir vs. attığım maillere dönüş yapılmadı. Normalde yurt dışında bu problemi mail yoluyla iletince yeni kablo gönderiyorlarmış ama Türkiye'de hiç kimse böyle bir geri dönüş yaşamamış. Az önce oyun oynarken sinirden klavyenin üstünde parçaladım fareyi, klavyem de kırıldı monitörüm de çizildi, bir daha da hiçbir ürününü kullanmayacağım. Para israfı. Bundan önce Logitech, Razer hatta Rampage'nin 40TL'lik olan faresini kullandım 1 gram sorun yaşamadım Razer DeathAdder üstüne su döküldüğü için bozuldu. Almayın aldırmayın Glorious'u.

Hayatımda bu kadar kötü bir mouse kullanmadım. Aşırı tıklama gerektiren bir oyun oynuyorum ve Glorious Model O modelini bu yüzden satın aldım. Keşke ona verdiğim paraya iki tane farklı marka mouse alsaymışım. Aldıktan 2 ay sonra USB'de temassızlık olmaya başladı. Oyunun ortasında mouse gidiyordu. İnternetten araştırdığımda, farenin kronik bir problemi olduğunu gördüm. Çoğu kişi bunu yaşıyordu. 1 ay önce bu sefer de mouse sensörü çalışmamaya başladı. Sürekli takılıp duruyordu. Hiçbir şekilde tamir vs. attığım maillere dönüş yapılmadı. Normalde yurt dışında bu problemi mail yoluyla iletince yeni kablo gönderiyorlarmış ama Türkiye'de hiç kimse böyle bir geri dönüş yaşamamış. Az önce oyun oynarken sinirden klavyenin üstünde parçaladım fareyi, klavyem de kırıldı monitörüm de çizildi, bir daha da hiçbir ürününü kullanmayacağım. Para israfı. Bundan önce Logitech, Razer hatta Rampage'nin 40TL'lik olan faresini kullandım 1 gram sorun yaşamadım Razer DeathAdder üstüne su döküldüğü için bozuldu. Almayın aldırmayın Glorious'u.

Yaklaşık 4 yıl Glorious Model O kullandım kablo dışında herhangi bir sorunu olmuyor eğer düzgün kullanılırsa.

Yaklaşık 4 yıl Glorious Model O kullandım kablo dışında herhangi bir sorunu olmuyor eğer düzgün kullanılırsa.
Hangi tarz oyunlar oynuyorsunuz? Ben Minecraft ve Fortnite oynuyorum ve çok click atılması gerekiyor ve Glorious'u kullanan kime sorduysam hepsi bozulmuş Minecraft oynayan.

jitterclick felan mı yapıyorsun bende model o almıştım sol clicki çok yumuşak sağ sert baya alışamadım iade ettim viper mini kullanıyorum bende 3 yıldır

Jitterclick falan mı yapıyorsun bende model o almıştım sol Click'i çok yumuşak sağ sert bayağı alışamadım iade ettim Viper Mini kullanıyorum bende 3 yıldır.

Hepsini yapıyorum ama karma yapıyorum onun için makro ayarladım yani çok hasar da vermedim fareye. Viper Mini iyi mi almaya değer mi sizce?

Hangi tarz oyunlar oynuyorsunuz? Ben Minecraft ve Fortnite oynuyorum ve çok Click atılması gerekiyor ve Glorious'u kullanan kime sorduysam hepsi bozulmuş Minecraft oynayan.

Aldığımda full Bedwars Skywars falan oynuyordum 2 yıl boyunca da devam ettim butterfly dragclick falan yaptım sonuna kadar hiçbir şey olmadı Valorant ve LoL'de de sorunsuz çalıştı.

Hepsini yapıyorum ama karma yapıyorum onun için makro ayarladım yani çok hasar da vermedim fareye. Viper Mini iyi mi almaya değer mi sizce?
2022 den beri kullanıyorum haşatını çıkarttım şu an alınmaz çünkü daha iyilerini bulabilirsin bende değiştireceğim g pro düşünüyorum tam bir fp 400 ips tarama sensor kalitesi çok iyi ama ben zamanıında çok limit test yaptım ağır kullandım jitter butterfly drag felan sağ click çok sallanıyor sensör arada kendi kendine oynuyor scroll kroniği var aşşağı yerine yukarı çıkıyor yan makro tuşları 2 kere fln basıyo yani o kadar uzun ömürlü değil ama iyi

Mouse ile kötü şeyler yaşamışsın ve isyaniniza hak veririm ama eksikler var.

Öncelikle Logitech ve Razer zaten Glorious'tan kötü markalar değil onlarda sorun yasamayipta Glorious'da yasamaniz normal degil mi?

Ayrıca Glorious Model O parasina hangi farkli markadan iki tane alabilirsinizki? Ancak üstüne 200-400 daha koyup güzel bir şey alirdiniz ya da en azindan fiyat bandinda daha iyi bir şey alirdiniz.

Haricindeki yorumlariniza katılıyorum bir sorun yasamissiniz ve bu markanın hatasi.

2022'den beri kullanıyorum haşatını çıkarttım şu an alınmaz çünkü daha iyilerini bulabilirsin bende değiştireceğim G PRO düşünüyorum tam bir F/P 400 IPS tarama sensor kalitesi çok iyi ama ben zamanıında çok limit test yaptım ağır kullandım jitter butterfly drag falan sağ Click çok sallanıyor sensör arada kendi kendine oynuyor scroll kroniği var aşağı yerine yukarı çıkıyor yan makro tuşları 2 kere falan basıyor yani o kadar uzun ömürlü değil ama iyi.

G PRO F/P olmaktan çok uzak. Almaya deger bir fare degil ve fiyat bandinda 400IPS rezalet.

Mouse ile kötü şeyler yaşamışsın ve isyaniniza hak veririm ama eksikler var.

Öncelikle Logitech ve Razer zaten Glorious'tan kötü markalar değil onlarda sorun yasamayipta Glorious'da yasamaniz normal degil mi?

Ayrıca Glorious Model O parasina hangi farkli markadan iki tane alabilirsinizki? Ancak üstüne 200-400 daha koyup güzel bir şey alirdiniz ya da en azindan fiyat bandinda daha iyi bir şey alirdiniz.

Haricindeki yorumlariniza katılıyorum bir sorun yasamissiniz ve bu markanın hatasi.

G PRO F/P olmaktan çok uzak. Almaya deger bir fare degil ve fiyat bandinda 400IPS rezalet.

Hocam Glorious'u 2022'nin sonunda aldım. O zaman indirimde 1100 liraya aldım ve fiyatı hiç değişmemiş o zaman baktığımda Razer üstüne de G502 alabiliyordum hocam. Fareyi yeni almadım yani. Mouse olarak Glorious daha kötü mü bilemiyorum ancak oynadığım oyunu oynayanların %70'i Glorious kullanıyordu şu an Glorious kullanan kimse yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı