Glorious Model O takılıyor ve donuyor

AnomalyZero

Centipat
Daha fazla  
Evet konu belli mouse oyun sırasında veya masaüstünde bir anda bağlantısı kesilmiş gibi donuyor ve sonra tekrar geliyor. Mouse ile ilgili bir sorun yok başka bilgisayarda normal çalışıyor. Kullandığım mouse Glorious Model O, kablosuz değil. Ana kartım MSI MPG B550 Gaming Plus. Sorunu yabancı kaynaklarda çok araştırdım fakat herkes farenin kablosunu çıkarıp başka yere takın diye zırvalıyordu. Son çare olarak buraya yazıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mouse optiğini ve kullandığın mouse padi temizlemeyi deneyebilirsin basit de olsa etkili bir çözüm ya da kabloda oynatırken temassızlık falan oluşuyor olabilir.
mouse pad ile alakalı bir sıkıntı olabilir. Kullandığım mouse pad çok aşınmış durumda, yakın zamanda değiştiricem. Elektirik Elektronik okudğum için farenin içini söküp farenin devrelerini güzelce temizledim fakat sorun düzelmedi.

Driveri silip tekrar yüklemeyi denedin mi ya da başka bir USB çıkışında denedin mi?
Driver kaldırma işini nasıl yapıcaz yardımıcı olurmusun?

Evet konu belli mouse oyun sırasında veya masaüstünde bir anda bağlantısı kesilmiş gibi donuyor ve sonra tekrar geliyor. Mouse ile ilgili bir sorun yok başka bilgisayarda normal çalışıyor. Kullandığım mouse Glorious Model O, kablosuz değil. Ana kartım MSI MPG B550 Gaming Plus. Sorunu yabancı kaynaklarda çok araştırdım fakat herkes farenin kablosunu çıkarıp başka yere takın diye zırvalıyordu. Son çare olarak buraya yazıyorum.

Driverindeki ayarları sıfırlamayı dener misin?

Dosya Ekleri

• moseu.png
    moseu.png
    405,5 KB · Görüntüleme: 48
Mouse pad ile alakalı bir sıkıntı olabilir. Kullandığım mouse pad çok aşınmış durumda, yakın zamanda değiştireceğim. Elektrik elektronik okudğum için farenin içini söküp farenin devrelerini güzelce temizledim fakat sorun düzelmedi.

Driver kaldırma işini nasıl yapacağız yardımıcı olur musun?

Optik kısmını da temizledin değil mi?

Hocam lod ayarını yükseltip deneyeyim bir de. Fakat farem kablosuz versiyonu değil kablolu versiyonu, şu an USB 3.0 yuvasına bağlı. Anakartdaki USB girişlerinden şüphelenmeye başladım desem yeridir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı