Elektronik Glorius XL mouse pad 298 TL

Makaleler
2
Amazon.com.tr linkte görmüş olduğunuz gibi Glorius XL Heavy, indirimle 379 TL, amzn75 kodu ile 298 TL'ye geliyor, indirim kodu 10 bin kişi ile sınırlı. 298 TL'ye gerçekten mükemmel bir mouse pad, bu devirde böylesi bulunmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Girdiğiniz promosyon kodu satın alımımızda kullanılamaz diyor kodu kullanamıyorum.

46x41cm değil mi? İtopya da bir ara çok uygun fiyata aynı markanın beyaz mousepadi vardı. 140TL mi neydi. Bu onunla aynı model değil mi, boyutu da aynı sanırsam. Büyük olsaydı kesin alırdım da zaten bu İtopya'dan aldığımda küçük geliyor 40cm bir şey. En az 70 lazım :D

46x41cm değil mi? İtopya da bir ara çok uygun fiyata aynı markanın beyaz mousepadi vardı. 140TL mi neydi. Bu onunla aynı model değil mi, boyutu da aynı sanırsam. Büyük olsaydı kesin alırdım da zaten bu İtopya'dan aldığımda küçük geliyor 40cm bir şey. En az 70 lazım :D

Hocam bir normali bir heavy modeli var, ikisinden biri girmiştir indirime. Bana tank ses kullanmama rağmen yetiyor sana nasıl yetmiyor hocam.

Girdiğiniz promosyon kodu satın alımımızda kullanılamaz diyor kodu kullanamıyorum.

Hocam ben kod yazmadım, direkt buradaydı öyle kullandım.

Dosya Ekleri

• IMG_3540.jpeg
    IMG_3540.jpeg
    385,7 KB · Görüntüleme: 78
Hocam bir normali bir heavy modeli var, ikisinden biri girmiştir indirime. Bana tank ses kullanmama rağmen yetiyor sana nasıl yetmiyor hocam.

Hocam 400DPI 0.5 sens kullanıyorum CS'de. Benim aldığım normali herhalde heavy diye belirtilmemiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı