GM 21 Pro alınır mı?

Kral512

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, 3500 TL bandında. Alınacak tek telefon sanırım şu an GM 21 Pro sizce alınır mı? Realme C25S'nin sar değerleri yüksek onu eledim baştan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 3500 TL bandında. Alınacak tek telefon sanırım şu an GM 21 Pro sizce alınır mı? Realme C25S'nin sar değerleri yüksek onu eledim baştan.
Sar değeri falan yüksek değil gayet ideal. Şöyle düşünün sizin mantığınız ile iPhone 11'in sar değeride yüksek birisi size 11 verse siz kusura bakmayın bunun sar değeri yüksek ben alamam mı diyeceksiniz?

Sar değerine çok takılma. Ayrıca o fiyata en son A21s vardı, şuan ki fiyatı değişmediyse Gm 21 pro alınmaz.
@BERWAR

Evet fiyatı çok atmamış bakabilirsiniz.

Yazılımı kötü denebilir, onun dışında A21s'den daha iyi bir cihaz.
Ayrıca SAR değerine o kadar takmanız anlamsız, o cihaz resmi olarak Avrupa'da satılabiliyorsa güvenlidir demektir.

Yazılımı kötü denebilir, onun dışında A21s'den daha iyi bir cihaz.

Donanım olarak öyle gözükse de bir GM kullanıcısı olarak yazılımdan ve verdikleri deetekten memnun değilim. A21s'i örnek olarak attım ama başka markalara da yönelebilir.

Bence General Mobile yazılım konusunda Xiaomi'den bile daha kötü.

Sar değerine çok takılma. Ayrıca o fiyata en son A21s vardı, şuan ki fiyatı değişmediyse Gm 21 pro alınmaz.
@BERWAR

Evet fiyatı çok atmamış bakabilirsiniz.
A21S alınabilecek bir cihaz değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı