GM 5 Plus Titreşim Sorunu

Natsu

Megapat
Makaleler
3
Daha fazla  
Evet arkadaşlar telefonu 2016 Ağustos başı aldım. Bir sorun yoktu gayet iyiydi memnundum. 2-3 hafta önce telefon birden titrememeye başladı. Ayarları defalarca kontrol ettim problem yok dedim o zaman sorun yazılımsal değil donanımsal. Servise verecektim ki bi anda kendi kendine titremeye başladı düzeldi yani. Yaklaşık 1 hafta sonra da tekrar titrememeye başladı. Sizce sorun ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet arkadaşlar telefonu 2016 Ağustos başı aldım. Bir sorun yoktu gayet iyiydi memnundum. 2-3 hafta önce telefon birden titrememeye başladı. Ayarları defalarca kontrol ettim problem yok dedim o zaman sorun yazılımsal değil donanımsal. Servise verecektim ki bi anda kendi kendine titremeye başladı düzeldi yani. Yaklaşık 1 hafta sonra da tekrar titrememeye başladı. Sizce sorun ne olabilir?
Benim babamda Genaral Mobile Android One vardı ondada aynı sorun vardı. Son çare servis halletti.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı