gereksiz0033
Hectopat
GM 8 kullanıyorum çok memnunum. 1.5 saat PUBG oynadıgım oluyor telefon çok az ısınıyor bence alınır.
GM'nin 8 ve 9Pro modellerindeki stock rom'u XDA'da bir geliştiricinin oluşturduğu kodlardan çaldığı iddiası mevcut. Düşünün ne haldeler.
Bazı sitelerde rehberden kişileri silme,mikrofonun karşıya sesi iyi iletememesi gibi sorunlar yaşayanları gördüm sizde bu durum veya herhangi bir sorun mevcut mu?Tamam da kullanıyorum. Yalan mı söyleyeyim? Bilip bilmeden konuşanlara sinir oluyorum. GM 9 Pro'nun gerçek bir kötü yanını söyle dişimi kırarım. Hatta söyle bakıp inceleyeyim. Ama işte dokunmadığın telefonlar için işkembeden salla.
Bazı sitelerde rehberden kişileri silme,mikrofonun karşıya sesi iyi iletememesi gibi sorunlar yaşayanları gördüm sizde bu durum veya herhangi bir sorun mevcut mu?
Bazı sitelerde rehberden kişileri silme,mikrofonun karşıya sesi iyi iletememesi gibi sorunlar yaşayanları gördüm sizde bu durum veya herhangi bir sorun mevcut mu?
Bende Discovery'i 3 yıl kullandım 4 5 kez şarj soketi bozuldu 4 kere garanti kapsamında yaptırmıştım. bu tür sorunlar bu cihazda olur mu diye kararsızım biraz.3 Yıldır General Mobile GM5 Plus kullanıyorum ve 3 yılın sonunda bataryanın ömrünün azalması ve şarj soketinin temassızlaşması dışında bir sorun yaşamadım. Toplamda 80 liraya aldığım şarj soketi ve bataryayı eskileriyle değiştirdim ve şu an hiç bir sorun yaşamıyorum. Şu an param olsa muhtemelen GM9 PRO alırdım diye düşünüyorum.
Onların kod çalması bize zarar vermez.GM'nin 8 ve 9Pro modellerindeki stock rom'u XDA'da bir geliştiricinin oluşturduğu kodlardan çaldığı iddiası mevcut. Düşünün ne haldeler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.