Xiaomi Mi 8 lite aldım Wi-Fi kopma, modemi görmeme, 10+ saniyede bağlanma, şebeke çekmeme, 4.5 bağlanmama ve kopma geç bağlanma sorunları yaşadım iade ettim. Sonra gittim Cepport üzerinden KVK garantili aldım. Onda da aynı sorunlar çıktı yine iade etmek zorunda kaldım. Kılıf ve ekran koruyucu aldım kullanamadım bile tamamen rezillik. Yani Çin malı Huawei de olsa kralı da olsa 1 kuruş para vermem artık. Zaten Mi forumda herkes küfür ediyor RedMi serisi Mi serisi hepsi sorunlu. Yazılım falan hepsi sıkıntılı gelen çağrıyı kapatıyor, kendi kendine saçma sapan işler yapıyor. Bu markayı övenler hayatında telefon kullanmamış belli. Çin telefonları kağıt üstünde iyidir şişirirler ama 5 para etmez bunu görmüş ve yaşamış olduk işlemci koyuyorsun ama bir güncelleme ile bütün telefonları pert ediyorsun kullanılamaz hale geliyor 10.2.2 güncellemesi ile telefonların işin bitti tamamen yeni modellerin satılması için yapılan bir sahtekarlık, bir güncelleme ile 10 tane bug gelir mi arkadaş. Neyse gelelim meseleye cepte var 1700 TL para, 2900 gibi komedi rakamla satışa çıkan sabıkası uzun marka ismini aşmış olan bir firma General Mobile markasına güvenip telefon alınır mı? şuan indirimde 1650 TL fiyata satılıyor. Amoled ekran, alüminyum kasa, dolby ses, 3.5 mm jak girişi, Snapdragon 660 işlemci, 4 GB Ram beni cezbediyor. Ama kullandığım General Mobile 5 Plus telefon 3 kere garantiye gitti ve 3 kere şarj soketi ve batarya bozuldu. Bütün General Mobile telefonlarda ekranda sararma var benim de telefonumun sol kısmı komple sararmış durumda. Geçen hafta telefonumu General M. yetkili servisi olan Telpa'ya telefon kendi kendine açılıp kapanıyor diye tamire gönderdim bana batarya darbeli, ses tuşu darbeli, buzzer su almış, board su almış oksitlenmiş, USB kablosu çalışmıyor denilerek garanti dışı masraf olarak 175 TL ücret çıkardılar mecbur kaldığım için ödedim ve telefonun alt alüminyum çerçevesini oturtmadan gönderdiler. Bu kadar sahtekar ve dolandırıcı utanmaz bir servise sahip olan malzeme kalitesi belli olan General Mobile telefona şans verilir mi? Editörler çok övmüş bilemedim. DxOMark kamera performansına 90 puan vermiş enteresan bir durum. Sizin fikirleriniz doğrultusunda hareket edeceğim.
Son düzenleyen: Moderatör: