drive.google.com
drive.google.com
bunları biliyorum telegram kanalındakiler ancak şöyle ki a11 lineageos root erişimi olmadan olmuyor arrow os var stock rom kurulmadan olmuyor.Phhusson'un ROM'u olabilir. Stabil mi bilmiyorum.
![]()
Release AOSP 11.0 v313 · phhusson/treble_experimentations
October security patch 313 bootanimation! Probably latest AOSP 11 build, unless I get super motivatedgithub.com
Ama normal custom rom da buldum. Crdroid ve Pixel Experience. Bunlar daha iyi olur.
PixelExperience_GM9PRO_sprout-12.0-20220316-1143-UNOFFICIAL.zip
drive.google.com
crDroidAndroid-12.1-20220414-GM9PRO_sprout-v8.4.zip
drive.google.com
O zaman üstteki Phhusson olabilir kendim kullanmamıştım ama. HavocOS kullanmıştım GM 8'de hatırladığım kadarıyla stabildi ama şarjı çok hızlı gidiyordu. Bir de Android 10 bu. İlla da 10 olacaksa bir altında da 11 versiyonunu buldum ama çalışır mı bilmiyorum. O sitede bayağı bir şey var aslında illaki biri tutar ama artık senin denemen lazım. Başka bir tane site hatırlıyorum GSI romlar listelenmişti ben ondan indiriyordum GM 8'e ama bulamıyorum şimdi.bunları biliyorum telegram kanalındakiler ancak şöyle ki a11 lineageos root erişimi olmadan olmuyor arrow os var stock rom kurulmadan olmuyor.
sourceforge.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.