Custom ROM GM 9 Pro için Android GSI önerisi

m.emin23

Hectopat
Daha fazla  
Android 11 arıyorum. Elimde bir LineageOS var. O da rootsuz çalışmıyor. Çalışabilecek veya bildiğiniz Android 11 GSI'si var mı?

Phhusson'un ROM'u olabilir. Stabil mi bilmiyorum.

Ama normal custom rom da buldum. Crdroid ve Pixel Experience. Bunlar daha iyi olur.

bunları biliyorum telegram kanalındakiler ancak şöyle ki a11 lineageos root erişimi olmadan olmuyor arrow os var stock rom kurulmadan olmuyor.

bunları biliyorum telegram kanalındakiler ancak şöyle ki a11 lineageos root erişimi olmadan olmuyor arrow os var stock rom kurulmadan olmuyor.
O zaman üstteki Phhusson olabilir kendim kullanmamıştım ama. HavocOS kullanmıştım GM 8'de hatırladığım kadarıyla stabildi ama şarjı çok hızlı gidiyordu. Bir de Android 10 bu. İlla da 10 olacaksa bir altında da 11 versiyonunu buldum ama çalışır mı bilmiyorum. O sitede bayağı bir şey var aslında illaki biri tutar ama artık senin denemen lazım. Başka bir tane site hatırlıyorum GSI romlar listelenmişti ben ondan indiriyordum GM 8'e ama bulamıyorum şimdi.

Ayrıca custom rom kurulmuyor mu? Kurulsa problemlerimiz de çözülürdü. Biraz baktım ve Android 8'in gördüm 9 mu lazım?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı