NadirKaypak
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Arkadaşlar bu telefon özellik olarak yüksek bi telefon olmasına rağmen fiyat olarak çok ucuz. Gayet uygun bir telefon gibi. Almayı düşünüyorum fakat aklımda soru işaretleri var. Bu kadar ucuz olmasının sebebi acaba telefonun bir kusuru veya gizlenen bir kötülüğü mü var? Aslında diğerlerine göre değişik ve faydalı özellik yok; yani sade ve basit bi telefon. Fakat yazılımsal olarak açıkları var: incelemelerin birinde sessize alıyordu ama bir daha bastığında telefon sessizden çıkmıyordu, ayarlara girip oradan hallediyordunuz.
Veya telefon kilitli iken çift dokunuş ile açılması fakat çift dokunuş ile kapanmaması gibi... Bunun gibi yazılımsal sorunlar. Bunlar daha sonra düzelir mi? Ve böyle sorunlar incelemede kullanılan telefonun şanssızlığı mı?
Kısıtlı bir bütçem var ve telefon çok hoşuma gitti. Technopat olarak sizlerden bir yorum istiyorum.
Veya telefon kilitli iken çift dokunuş ile açılması fakat çift dokunuş ile kapanmaması gibi... Bunun gibi yazılımsal sorunlar. Bunlar daha sonra düzelir mi? Ve böyle sorunlar incelemede kullanılan telefonun şanssızlığı mı?
Kısıtlı bir bütçem var ve telefon çok hoşuma gitti. Technopat olarak sizlerden bir yorum istiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: