GM E-TAB 4 İncelemesi (Fatih)

Bildiğiniz üzere MEB binlerce öğrenciye tabletler dağıttı. O şanslı öğrencilerden biri de bendim(!). Tabletimi aldım imzamı attım. İlk kez açtım cihazı. Şifre veriliyor size onunla yapıyorsunuz bunu. İlk defa açtıktan sonra bir daha şifre istemiyor cihaz.

Cihazda bir takım kısıtlamalar var tabii ki, listeleyeceğim.
  • Wi-Fi kapanmıyor.
  • Bazı sitelere giriş yasak.
  • Kendine ait dosya yöneticisi yok.
Ancak tablet çok performanslı. GTA: SA, FIFA 14, Dead Trigger 2, Frontline Commando 2, Heroes of Order and Chaos yüklerken umutsuzdum. MEB'in verdiği tabletten ne olur diyordum ki! Ne göreyim? Tablette akıcılık süper. Oyun oynarken hiç sıkıntı yaşamadım.

Cihazın Artıları
  • 10.1 inç ekran
  • Yüksek Performans
  • 16 GB depolama
  • Her Uygulamayı açıyor.(Bu normalde konmaması gereken bir madde fakat kısıtlama yapılan bir tablette olağan üstü bir özellik.)
  • 7000 miliamper batarya(Saatlerce parlaklık sonda oyun oynadım.)
Cihazın Eksileri
  • Kendine ait dosya yöneticisi yok.
  • Wi-Fi kapatılamıyor.
  • Yanında gelen kalemi kullanışlı fakat ucu çabuk kırılıyor.
  • Çağın gerisinde kalan işlemci frekansı ve rami.

Antutu Benchmark Puanı =18,222
S3 ve Nexus 4'ten fazla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar MEB in verdiği e tab 4 iki gün önce bi baktım sistem güncellemesi yapıyor dedi bittiğinde ise uygulamalar silindi tekrar yükledim güncellenmeden önceki gibi mdm tarafından durduruldu dedi google play e girip etkinleştirme bastım ama MEB öyle bir kilit koymuş ki bastığım anda tekrar mdm tarafından durduruldu diyor hiçbir siteye girmiyor yapabilen biri varsa ya da bir çözümünü bulan varsa ardım edebilir mi? :(:(

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı