GM E-Tab 5 Aktivasyon Sorunu

Çözüldü dediğiniz yolları zaten önceden denedim, öyle bir şey olmuyor. Şansımı pazartesi günü okulda deneyeceğim artık. Konu kilitlenebilir.

Kardeş aynı hata hepimizde oluyor ben de hatanın ne olduğunu çözmüş değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Recoveryden sonra boyle oluyor.

Hepsini yaptim ama 5 10 saniye beklince bir sey gelmedi, sonra TC ve sifreyi girdim hicbir sey olmadi, bu sefer hata falan da vermedi.
Wifi şifresini girdikten sonra kapatıp aç ama sadece wifi şifresini gir sonra kapat ayrıca 5 kezden fazla eba şifreni yanlış girdiysen eba şifreni değiştirmelisin şu an etab 5'den yazıyorum.

Kardeşim çok teşekkür ederim. Tableti açtım. Çok mutluyum.

Kardeşim allah senden razi olsun ya.

Kardeşim yardım et, dediklerini yapıyorum bu sefer de tablet sorgulanıyorda kaldı. Tablet sorgulanıyor yazıyor. Ne yapacağım?

Bende de olmuyor, denedim 4 defa olmadı, yardım.

Kardes bende de oldu format sirasinda ilk bastakine bas duzeliyor biraz bekle cihaz kayit edilmistir diyor.

Kullandığınız Türkçe'den bir şey anlamamam bir yana bence yapan arkadaşlar video çekip Youtube'a atarlarsa çok daha iyi olur, böyle yardımı dokunmuyor çünkü.

Yine aynı hata recovery moda girip resetleyip reboot attım wifi'yi girdim kapatıp açtım sadece ilk açılışta started device admin yazıyor sonrası yine aynı fake hesaplarınla mı girip de oldu falan yazıyorsun anlamadım ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…